Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateConcertul "Summer Choir 2024" - Muzică și Înțelegere pentru Combaterea Abandonului Școlar

Concertul “Summer Choir 2024” – Muzică și Înțelegere pentru Combaterea Abandonului Școlar

Concertul “Summer Choir 2024” – Muzică și Înțelegere pentru Combaterea Abandonului Școlar

Un eveniment muzical caritabil de excepție, intitulat “Summer Choir 2024”, este programat să aibă loc pe 20 iulie în prestigiosul Ateneu Român, în parteneriat strategic cu Crucea Roșie Română. Concertul își propune să susțină eforturile organizației pentru a combate abandonul școlar, oferindu-le sprijinul necesar copiilor și adolescenților din medii vulnerabile prin intermediul centrelor de zi E.G.A.L.

În spiritul implicării sociale și al responsabilității corporative, compania HILS Development se alătură Crucii Roșii Române în lupta împotriva fenomenului de abandon școlar, prin intermediul evenimentului caritabil Summer Choir 2024. HILS Development, un dezvoltator de proiecte rezidențiale și mixte, reprezintă un pilon al comunității locale, dedicat creării unui mediu prielnic pentru o viață modernă și echilibrată. Prin inițiative precum aceasta, HILS Development caută să ofere suport comunității, nu doar în plan rezidențial, ci și în domenii precum educația, sănătatea sau sportul, construind în mod activ comunități progresiste și durabile.

În perioada 15-20 iulie 2024, Ateneul Român devine gazda unui eveniment muzical de amploare, aducând împreună coriști talentați din diverse țări europene sub îndrumarea unor artiști de marcă precum Christian Ciucă, Steffen Schlandt și Liliana Faraon. Participanții la Summer Choir 2024 se vor bucura de o serie de cursuri și antrenamente muzicale intense, pregătindu-se pentru un concert memorabil ce va avea loc pe 20 iulie la Ateneul Român.

Repertoriul muzical al concertului va fi dedicat celebrării bicentenarului compozitorului Anton Bruckner și centenarului Gabriel Fauré, includând lucrări remarcabile precum Psalmul 146 și Virga Jesse de Anton Bruckner sau Requiem și Tantum Ergo de Gabriel Fauré.

Pe scena Ateneului Român se vor afla artiști de talie internațională precum Liliana Faraon, Emanuela Sălăjan, Nicolae Simonov, Andrei Cocîrlea, Steffen Schlandt și Christian Ciucă, promițând un spectacol de excepție pentru iubitorii de muzică corală și clasică.

Toate veniturile obținute din vânzarea biletelor pentru acest eveniment cultural vor fi directionate către susținerea centrelor de zi E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române, contribuind astfel la eforturile de combatere a abandonului școlar și de sprijinire a tinerilor aflați în dificultate. Biletele pot fi achiziționate prin intermediul platformei iabilet.ro, oferind publicului oportunitatea de a se alătura unei cauze nobile și de a se bucura de o seară plină de emoție și muzică de calitate.
TAGS:

Concert, Summer Choir 2024, Ateneul Român, Crucea Roșie Română, abandon școlar, HILS Development

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General