Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateConcertul lui Placido Domingo, un adevărat succes! Biletele s-au epuizat într-un timp...

Concertul lui Placido Domingo, un adevărat succes! Biletele s-au epuizat într-un timp record

Concertul lui Placido Domingo, un adevărat succes! Biletele s-au epuizat într-un timp record

Concertul mult așteptat al legendarului tenor Placido Domingo, care va avea loc pe 26 februarie la Sala Palatului din București, a stârnit un imens entuziasm printre iubitorii muzicii clasice. Cu toate acestea, fanii din București care nu au reușit să-și achiziționeze bilete se pot încă consola, deoarece există încă o oportunitate de a-l vedea pe tenor în concert.

Organizatorii au anunțat că biletele pentru concertul ce îl aduce pe Placido Domingo pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pe 23 februarie sunt încă disponibile. Astfel, cei care nu au reușit să ajungă la concertul din București pot călători la Cluj-Napoca pentru a lua parte la evenimentul muzical de excepție.

Reprezentanții organizatori sunt încântați de succesul înregistrat și afirmă:

  • “Suntem deosebit de bucuroși că Sala Palatului din București s-a vândut în întregime, este ceea ce un artist de renume mondial ca Placido Domingo merită. De asemenea, vă invităm cu căldură să nu ratați ocazia de a participa la concertul din Cluj-Napoca, pe 23 februarie, pentru care încă mai puteți achiziționa bilete.”

Placido Domingo se va urca pe scenă alături de soprană Adela Zaharia și de Valahia Symphony Orchestra. Dirijorul spaniol Jordi Bernàcer va conduce această extraordinară întâlnire muzicală. Pe lângă cei menționați, în concert vor urca pe scenă și fiul tenorului, Placido Domingo Jr., și tenorul român Alin Stoica.

Posterul concertului lui Placido Domingo

Placido Domingo este un artist de excepție, cu o carieră artistică impresionantă. Cu o activitate necurmată pe parcursul a peste jumătate de secol, tenorul spaniol a bucurat publicul din toată lumea cu interpretările sale remarcabile. România are acum privilegiul de a-l găzdui pe Placido Domingo în două concerte memorabile, în Cluj-Napoca și București.

Concertele sunt organizate de către Kimaro Entertainment, Mall4Art și Magic FM, instituții cunoscute pentru organizarea de evenimente de calitate și pentru sprijinul acordat artiștilor de valoare.

Astfel, pasionații de muzică clasică din România au motive de bucurie și de mândrie, având ocazia să se bucure de un spectacol de excepție alături de unul dintre cei mai mari tenori din lume, Placido Domingo.

TAGS: Placido Domingo, concert muzica, Sala Palatului, BT Arena, Cluj-Napoca, Adela Zaharia

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments