Tuesday, April 16, 2024
HomeExterneCompania Finnair va anula aproximativ 550 de zboruri

Compania Finnair va anula aproximativ 550 de zboruri

Compania Finnair va anula aproximativ 550 de zboruri

În contextul unor greve anunțate în Finlanda, compania națională Finnair a decis să anuleze aproximativ 550 de zboruri, conform informațiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Greva afectează și membri ai Sindicatului pentru sectorul public și al bunăstării, care lucrează pentru Finavia sau Airpro, responsabili cu întreținerea proprietăților, curățenia și securitatea aeroporturilor, precum și Uniunea Piloților de Linie Aeriană, care îi reprezintă pe piloții Finnair.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor români afectați, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că aceștia pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Helsinki: +35892413624. Apelurile sunt redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. În situații dificile, cu caracter de urgență, cetățenii români pot suna și la numărul permanent al misiunii diplomatice a României în Finlanda: +358 50 553 35 86.

Pentru informații actualizate și recomandări, se recomandă cetățenilor români consultarea paginilor de internet https://helsinki.mae.ro și www.mae.ro.

TAGS: greva, Finnair, anulare zboruri, cetățeni români, asistență consulară

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments