Monday, July 22, 2024
HomeActualitateColiziune violentă între două mașini în Vâlcea: Două persoane la spital

Coliziune violentă între două mașini în Vâlcea: Două persoane la spital

Coliziune violentă între două mașini în Vâlcea: Două persoane la spital

Un accident rutier grav a avut loc în localitatea Prundeni din județul Vâlcea, soldat cu rănirea a două persoane care au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Mașinile conduse de o femeie de 29 de ani din Drăgășani și un bărbat de 32 de ani din Prundeni s-au izbit violent, provocând un impact puternic între cele două vehicule.

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a emis un comunicat în care informează despre evenimentul rutier petrecut în această dimineață, în jurul orei 07:30, pe DN 64 în localitatea Prundeni.

La fața locului au intervenit polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani pentru a investiga incidentul, confirmând coliziunea dintre cele două autovehicule. Rănile suferite de cei doi șoferi, respectiv bărbatul de 29 de ani și femeia de 32 de ani, au necesitat intervenția de urgență a personalului medical.

Conducătorii auto implicați în accident au fost supuși testării cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat că aceștia nu se aflau sub influența alcoolului în momentul coliziunii.

Investigațiile continuă pentru a stabili toate detaliile legate de modul în care a avut loc impactul dintre cele două mașini și pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului rutier.

Ultimele știri despre accidentul rutier din Vâlcea

Sursa imagine: voceavalcii.ro

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General