Friday, June 21, 2024
HomeSportCodin Maticiuc, surpriză uriașă pentru soacra lui: „E prima dată când i-am...

Codin Maticiuc, surpriză uriașă pentru soacra lui: „E prima dată când i-am luat”

Codin Maticiuc i-a făcut o surpriză uriașă soacrei sale. Regizorul și filantropul se mândrește cu mama partenerei sale de viață, care este florăreasă.

Codin Maticiuc, surpriză uriașă pentru soacra lui!

Dată fiind meseria femeii, Maticiuc s-a gândit să îi facă un cadou la care soacra nu s-ar fi așteptat. Mai exact, așa cum a dezvăluit Codin pe Instagram, într-un filmuleț amuzant pe care l-a postat, i-a luat  flori!

„Soacra mea chiar e florăreasă, în sensul în care vinde flori pe fostul 1 Mai, pe Ion Mihalache, chiar la gura de metrou 1 Mai. De 8 Martie am fost acolo să o pup.

Eu nu îi iau niciodată flori, ea fiind florăreasă, nici nu cumpăr flori de la ea, că nu mă lasă să cumpăr, mi le dă gratis și nu pot. Iar ea, toată viața ei n-a făcut decât să mă ajute. (…) E prima dată când i-am luat și eu flori”, a povestit Codin Maticiuc.

Creierul proiectului „Miami Bici” nu s-a referit, însă, la florile pe care le vinde și soacra lui aproape de o stație de metrou! Surpriza a fost mult mai mare, după cum a prezentat-o Maticiuc în videoclipul pe care l-a împărtășit fanilor săi pe rețeaua de socializare.

Mama Anei Pandeli are acum o mașină ca nouă

Ce a făcut, așadar, Codin Maticiuc? Ei bine, i-a dus mașina soacrei sale, pe care a cumpărat-o de la mâna a doua, și i-a dat viață! A apelat la serviciile unei firme pentru a refreshui autovehiculul.

Codin n-a mințit când a zis că i-a luat soacrei sale flori. E vorba despre niște autocolante lipite pe mașină, care au dat o cu totul imagine autoturismului. Practic, mașina soacrei sale arată acum cu totul diferit, e ca scoasă din cutie!

Fanii lui Maticiuc au fost extrem de încântați de surpriza pe care Codin a gândit-o pentru mama Anei Pandeli, sufletul său pereche. „Bravo, cred că alții ar fi murit de rușine cu o soacră florăreasă. Mă bucur mult că dai alt exemplu”, este unul din comentariile primite de regizor.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General