Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeVremeaCod galben de vânt puternic și viscol în zona montană a județului...

Cod galben de vânt puternic și viscol în zona montană a județului Suceava

Cod galben de vânt puternic și viscol în zona montană a județului Suceava

  • 27 ianuarie, 8:30 – 13:00
  • Avertizare meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt puternic și viscol în zona montană a județului Suceava, valabil în intervalul 27 ianuarie, ora 8:30 – 13:00.

Astfel, se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală viteze de 90…100 km/h, precum și vizibilitate scăzută din cauza viscolului.

Este recomandat ca cei care se află în această zonă să fie precauți și să evite deplasările în zonele montane în acest interval orar, pentru a evita orice incidente neplăcute.

Pentru informații actualizate și detalii suplimentare, cetățenii sunt sfătuiți să consulte site-ul Administrației Naționale de Meteorologie și să asculte cu atenție mesajele de avertizare emise de autoritățile competente.

Pentru a afla mai multe detalii despre această avertizare, accesați link-ul TAGS: Cod galben vânt puternic și viscol în zona montană a județului Suceava.

Alertă cod portocaliu de vânt puternic în județele Caraş-Severin și Hunedoara

  • 27 ianuarie, 10:20 – 16:00
  • Avertizare meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă cod portocaliu de vânt puternic în județele Caraş-Severin și Hunedoara, în zona de munte care depășește altitudinea de 1800 de metri, valabilă în intervalul 27 ianuarie, ora 10:20 – 16:00.

În aceste zone se vor înregistra intensificări puternice ale vântului, cu rafale ce pot depăși viteze de 120 km/h. Vremea va fi extrem de periculoasă în aceste condiții, dezavantajând în special călătoriile și activitățile în aer liber.

Autoritățile recomandă cetățenilor să evite cât mai mult deplasările în aceste zone montane pe parcursul intervalului menționat, pentru a se evita eventualele incidente provocate de condițiile meteorologice extreme.

Pentru a afla mai multe detalii despre această avertizare, accesați link-ul TAGS: Alertă cod portocaliu de vânt puternic în județele Caraş-Severin și Hunedoara.

TAGS: cod galben de vânt puternic și viscol în zona montană a județului Suceava, alertă cod portocaliu de vânt puternic în județele Caraş-Severin și Hunedoara
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments