Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeActualitateCo&Co Consumer 2002: Promovarea accesului egal și just al pacienților români la...

Co&Co Consumer 2002: Promovarea accesului egal și just al pacienților români la produse farmaceutice de calitate

Co&Co Consumer 2002: Promovarea accesului egal și just al pacienților români la produse farmaceutice de calitate

Într-un context socio-economic în continuă schimbare, compania Co&Co Consumer 2002 și-a asumat misiunea de a promova accesul egal și just al pacienților români la produsele farmaceutice de calitate. Prin asigurarea unui cadru transparent și respectarea principiilor etice orientate către sănătatea comunității, Co&Co Consumer 2002 a contribuit la îmbunătățirea infrastructurii serviciilor medicale din țară și a calității vieții.

De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, Co&Co Consumer 2002 s-a străduit să fie un partener de încredere pentru clienții săi, punând la dispoziție un portofoliu extins de peste 30 de produse naturiste. Acestea asigură suportul în peste 20 de zone terapeutice. Compania a investit peste 50 de milioane de lei, iar 75% din această sumă provine din fonduri proprii, în îmbunătățirea constantă a calității produselor și serviciilor sale. Aceste cifre nu sunt doar simple date pentru Co&Co Consumer 2002, ci reprezintă angajamentul său față de sănătatea oamenilor, conform declarației lui Cristian Martazan, Director Marketing al companiei.

Compania are o activitate structurată astfel încât 80% din aceasta acoperă nevoile generate de parteneriate cu companii din sectorul privat, cum ar fi lanțuri de farmacii, magazine naturiste și magazine online. Restul activității este concentrat pe furnizarea de produse farmaceutice către spitale, pentru îngrijirea și tratamentul pacienților.

Strategia Co&Co Consumer 2002 în ultimii 20 de ani a fost și rămâne de a îmbunătăți și diversifica continuu gama de produse pentru a răspunde nevoilor din ce în ce mai complexe ale consumatorilor. Compania se axează pe dezvoltarea organică prin investiții continue și menținerea stabilității financiare, fără înregistrarea de datorii restante la bugetul de stat. Aceasta acționează pe o piață riguros reglementată la nivel local și european.

“Viziunea noastră constă în a deveni un bastion de echitate pe piața farmaceutică și de a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a oamenilor. Vrem să facilităm accesul la produse medicale și tratamente personalizate care să ofere siguranță, valoare și un raport preț-calitate rezonabil”, a declarat Cristian Martazan, Director Marketing al Co&Co Consumer 2002.

Românii vor putea cumpăra antibiotice FĂRĂ rețetă din farmacii. În ce condiții pot face asta

Compania farmaceutică Co&Co Consumer 2002 a fost fondată în 2002 în România și este dedicată furnizării de produse și servicii de înaltă calitate. Aceasta are o experiență de peste două decenii și s-a impus ca un partener de încredere în industria farmaceutică, deservind atât piața farmaceutică privată, cât și cea a spitalelor. Compania este axată pe aducerea de inovații și excelență în fiecare aspect al activității sale.

Ce a făcut cu banii românul care a câștigat un milion de lire la loterie în Irlanda. Povestea unui investitor isteț

TAGS: Co&Co Consumer 2002, produse farmaceutice, calitate produse, farmacii, acces egal, industria farmaceutica

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments