Tuesday, April 16, 2024
HomeSportCluburile din Premier League se pregătesc pentru meciurile din etapa a 22-a...

Cluburile din Premier League se pregătesc pentru meciurile din etapa a 22-a cu cote atractive la pariuri

Cluburile din Premier League se pregătesc pentru meciurile din etapa a 22-a cu cote atractive la pariuri

Cluburile din Premier League se pregătesc să intre pe teren pentru meciurile din etapa a 22-a a celui mai tare campionat de fotbal din lume. Partidele programate pentru această săptămână promit să aducă emoție și suspans, iar casele de pariuri pregătesc cote atractive pentru pariori. Supersport a construit o cotă totală de 6,87 la Superbet pentru trei dintre meciurile importante ale runde, oferind astfel oportunitatea de a câștiga 554 de lei în cazul în care se pariază 100 de lei.

Tottenham și Brentford deschid runda cu o cotă de 2,50

Meciul dintre Tottenham și Brentford capătă și mai multă importanță în această rundă, având în vedere că ambele echipe se află într-o formă bună. Partida se va disputa miercuri, 31 ianuarie, pe stadionul din Londra, începând cu ora 21:30. Acest meci oferă o cotă de 2,50 la Superbet pentru varianta “Pauză/Final: 1/1”, ceea ce înseamnă că dacă pariezi pe această variantă și Tottenham conduce la pauză și câștigă meciul, vei obține un potențial câștig atractiv.

Radu Drăgușin, tânărul fotbalist român care evoluează la Tottenham, ar putea să fie titular în această partidă în premieră. Antrenorul Ange Postecoglou a pregătit o strategie bine pusă la punct pentru a obține cele trei puncte în acest meci dificil.

Liverpool și Chelsea se întâlnesc într-un derby cu o cotă de 2,75

Meciul dintre Liverpool și Chelsea, programat tot miercuri, la ora 22:15, este un alt moment important al acestei runde. Ambele echipe se află în partea superioară a clasamentului și își doresc să obțină cele trei puncte pentru a-și consolida poziția în top. Oricare dintre echipe poate fi considerată favorită, astfel că cota de 2,75 oferită de Superbet pentru varianta de pariu “1 și GG” este una atractivă pentru pariori.

Liverpool trece printr-o formă excelentă în acest sezon, fiind foarte aproape să câștige titlul de campioană în Premier League. Jurgen Klopp s-a hotărât să părăsească echipa la sfârșitul sezonului, ceea ce adaugă și mai multă emoție acestui meci. În schimb, Chelsea trebuie să recupereze puncte pentru a-și menține șansele la locurile de Champions League și va lupta pentru cele trei puncte în acest meci dificil.

Un potențial câștig de 554 de lei pentru un bilet plasat miercuri

Bilet zilei la pariuri
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 31 ianuarie 2024.

Pe lângă meciurile cu potențial mare de câștig, există și alte partide interesante în această rundă. Pentru cei care doresc să plaseze un bilet la pariuri miercuri, oferim o cotă totală de 6,87 la Superbet pentru variantele “Pauză/Final: 1/1” în meciul Tottenham – Brentford și “1 și GG” în partida Liverpool – Chelsea. Combinând aceste două variante pe un singur bilet, pariorii pot obține un potențial câștig de 554 de lei, în cazul în care pariază 100 de lei.

Atenție!

Este important de menționat că acestea sunt doar niște proiecții ale tipsterilor și nu reprezintă o garanție a câștigurilor. Fiecare persoană trebuie să parieze responsabil și să aleagă sumele pe care le consideră potrivite. Pariurile sportive pot fi distractive, dar trebuie tratate cu seriozitate.

TAGS: Tottenham, Brentford, Premier League, Liverpool, Chelsea, biletul zilei, pariuri
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments