Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateClubul Școlar Caracal se distinge prin reprezentarea sa în Spania în cadrul...

Clubul Școlar Caracal se distinge prin reprezentarea sa în Spania în cadrul competițiilor internaționale de handbal

Clubul Școlar Caracal se distinge prin reprezentarea sa în Spania în cadrul competițiilor internaționale de handbal

Clubul Școlar Caracal a făcut din nou senzație în lumea handbalului, cu două jucătoare remarcabile care fac parte din lotul reprezentativ al României în competiția de prestigiu, W16 EHF European Open desfășurată în Suedia în perioada 01-06 iulie 2024. Cele două sportive, Radu Grazia și Brăgaru Daria, au demonstrat încă o dată nivelul ridicat al pregătirii și talentului pe care-l pot oferi jucătoarele formate la acest club.

Antrenorul și directorul secției de handbal Caracal, Larisa Olteanu, a subliniat importanța participării acestor două tinere handbaliste în echipa națională de cadete a României. Echipa noastră face parte din grupa D a competiției alături de echipe puternice precum Ungaria, Cehia, Spania și Cipru, ceea ce demonstrează nivelul ridicat al concurenței din acest turneu internațional de handbal juvenil.

Este o mare bucurie pentru Clubul Școlar Caracal să vadă cum talentele formate în cadrul său ajung să reprezinte țara cu succes la nivel internațional. Performanțele sportive ale Radu Grazia și Brăgaru Daria nu fac decât să confirme eforturile depuse de antrenori și clubul în formarea acestor tinere talente, gata să cucerească lumea handbalului.

Competiția W16 EHF European Open este unul dintre cele mai mari evenimente sportive de handbal juvenil, oferindu-le tinerelor jucătoare oportunitatea de a-și pune în valoare abilitățile și talentul în fața unui public internațional și a unor talente promițătoare din toată Europa. Clubul Școlar Caracal este mândru de reprezentarea sa în această competiție prestigioasă.

Citeste mai multe la sursa: Clubul Școlar Caracal

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General