Sunday, June 23, 2024
HomeSportCine este noul proprietar al vilei de lux a lui Irinel Columbeanu....

Cine este noul proprietar al vilei de lux a lui Irinel Columbeanu. ”Mi-a zis că a avut datorii la dânsa”

Cine este noul proprietar al vilei de lux a lui Irinel Columbeanu. „Mi-a zis că a avut datorii la dânsa” este declarația surprinzătoare făcută de constructorul locuinței, care are o părere neașteptată despre incendiu.

Care este noul stăpân al casei de la Izvorani, deținută în trecut de Irinel Columbeanu. E o femeie căreia afaceristul îi datorează bani

Care este noul stăpân ai casei de la Izvorani, deținută în trecut de Irinel Columbeanu. E o femeie căreia afaceristul îi datorează bani. Clement Mocanu, constructorul vilei de lux, a luat pe toată lumea pe neașteptate.

În cadrul unei emisiuni de televiziune contractorul originar din județul Gorj a mărturisit că vedeta avea datorii mari către avocata sa, Liana Petrovici. Colaborarea dintre cei doi a început în anul 2011, când a divorțat la Monica Gabor.

La momentul respectiv fostul om de afaceri a luptat pentru a i se încredința custodia fiicei sale, Irina, după ce apărătoarea avusese câștig de cauză în dosarul lui Eduard Uzunov, care a primit custodia copiilor în defavoarea mamei.

Avocata a reușit să obțină lucrurile pe care le dorea Irinel Columbeanu, însă asta avea să-l coste mai târziu. Așa se face că noul proprietar al vilei de la Izvorani este avocata care a reprezentat în instanță nume grele din showbiz.

„El mi-a spus că e a doamnei Petrovici. Nu știu, el așa mi-a zis că a avut datorii la dânsa”, a declarat Clement Mocanu la Xtra Night Show, de la Antena Stars. Tot în această emisiune și-a expus părerea despre incendiul care a ars din temelii casa.

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, incendiată intenționat?

„Era imposibil să ia foc pentru că avea un sistem de stingere al incendiilor, dacă creștea puțin temperatura sau dacă era fum, imediat pornea sistemul de sprinkler system și stingea orice foc.

Dacă se oprea curentul, imediat intra în funcțiune generatorul. Cel mai sofisticat sistem de stingere al incendiilor! De la ce a luat foc, de la o instalație? Fiecare avea peste 300 de circuite.

300 de siguranțe, în tablouri, în fiecare cameră erau patru circuite”, a mai spus constructorul vilei de la Izvorani. Irinel Columbeanu exclude, de asemenea, varianta incendiului din cauza unei siguranțe.

Vedeta crede că cineva a dorit să mascheze un furt având în vedere că avea foarte multe obiecte de valoare în casa în care a locuit ani la rând. Locuința fostului milionar, evaluată la 4 milioane de euro înainte de incendiu, nu a fost refăcută după ce a luat foc.

„Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cineva l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp.

Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios.

El putea să facă altfel lucrurile”, a susţinut la rândul său Sorin Mărcuș, un prieten foarte apropiat al lui Irinel Columeanu, în urmă cu puțină vreme, în emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General