Sunday, June 23, 2024
HomeSportCine e Gheorghe Șoldan, tânărul de 33 de ani care l-a învins...

Cine e Gheorghe Șoldan, tânărul de 33 de ani care l-a învins pe Gheorghe Flutur. A câștigat Consiliul Județean Suceava la câteva mii de voturi

Cine e Gheorghe Șoldan, social-democratul de doar 33 de ani care l-a învins la o diferență de câteva mii de voturi pe Gheorghe Flutur pentru șefia Consiliului Județean Suceava.

Cine e Gheorghe Șoldan, tânărul de 33 de ani care l-a învins pe Gheorghe Flutur la Consiliul Județean Suceava

Pe 18 aprilie 2024, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, își înregistra candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean. Fostul ministru al Agriculturii era primul candidat înscris la Biroul Electoral Județean. ”Candidez pentru continuarea marilor proiecte de dezvoltare ale județului”, a transmis atunci Flutur.

Optimismul prim-vicepreședintelui PNL a primit o lovitură cruntă duminică, 9 iunie, la alegerile locale din Suceava. Flutur a fost învins destul de clar la președinția CJ de către un tânăr deputat.

Candidatul social-democraților pentru președinția Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a câștigat alegerile. El a reușit să producă una din cele mai mari surprize din România la acest scrutin. Șoldan are circa 7.000 de voturi în plus, după rezultatele numărătorii voturilor în aproape 95% din secțiile de votare din județ.

La doar 33 de ani, Gheorghe Șoldan este un politician cu realizări importante în scurta sa carieră. Născut pe 18 iunie 1991, Soldan este căsătorit și se prezintă ca fiind ”cel mai tânăr parlamentar din istoria județului Suceava”.

”M-am născut în Cajvana, într-o familie obișnuită de oameni gospodari, și am făcut liceul și facultatea în municipiul Suceava. Am muncit încă din facultate, chiar și în străinătate în unele veri. Știu cum e să fii departe de cei dragi, precum miile de suceveni care sunt astăzi plecați la muncă în străinătate.

Printre ei, inclusiv singurul meu frate, cu facultate și master, nevoit să plece peste hotare pentru un viitor mai bun. Cunosc și cum e să lucrezi în sectorul privat și să ai responsabilitatea unor salarii și taxe pe care să le plătești în fiecare lună”, scrie acesta pe pagina sa personală de internet.

Viitorul șef al CJ Suceava este membru al PSD Suceava din anul 2008, când era în liceu. În 2020, la alegerile parlamentare, a fost ales deputat al României pe listele PSD.

Gheorghe Flutur și-a recunoscut înfrângerea în fața lui Șoldan

Luni, într-o postare pe Facebook, Gheorghe Flutur a transmis un comunicat de presă în care le mulțumește celor care l-au votat. De asemenea, el îl felicită pe candidatul PSD la președinția CJ, deputatul Gheorghe Șoldan, pentru câștigarea alegerilor.

”Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la președinția Consiliului Județean Suceava, doresc să felicit câștigătorul și să mulțumesc sucevenilor care m-au votat pe mine și echipa mea.

Urez succes noii echipe și sper în dezvoltarea în continuare a județului Suceava”, este mesajul lui Gheorghe Flutur.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General