Tuesday, April 16, 2024
HomeSportChefia câştigătoare părăseşte Antena 1 pentru Kanal D și participă la Insula...

Chefia câştigătoare părăseşte Antena 1 pentru Kanal D și participă la Insula de 1 Milion

Chefia câştigătoare părăseşte Antena 1 pentru Kanal D și participă la Insula de 1 Milion

Chefia câştigătoare părăseşte Antena 1 pentru Kanal D și participă la Insula de 1 Milion

Într-un gest surprinzător, câştigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuţite a ales să-şi încheie colaborarea cu Antena 1 şi să se alăture echipei de la Kanal D. Această decizie vine în contextul în care va participa la emisiunea “Insula de 1 Milion”, un reality show de mare anvergură ce promite să rupă audienţele şi să aducă un suflu nou pe piaţa televiziunii româneşti.

Câştigătoarea Chefi la Cuţite face pasul către Kanal D și Insula de 1 Milion

Insula de 1 Milion reprezintă cartea de atu a postului Kanal D în tentativa sa de a atrage telespectatorii și de a se impune într-un peisaj competițional din ce în ce mai ofertant. Acest reality show îi va provoca pe cei 50 de concurenți să își depășească limitele în Republica Dominicană, unde vor fi izolați complet de confortul cotidian, confruntându-se cu diverse provocări pentru a ajunge la premiul fabulos de 1 milion de lei.

Án fiecare sâmbătă, începând cu data de 16 martie, telespectatorii vor fi invitați să urmărească premiera emisiunii de la Kanal D, difuzată de trei ori pe săptămână, sâmbăta și duminica, de la ora 20.00. Prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, va fi gazda care va conduce concurenţii spre drumul către marea recompensă.

Kanal D a anunțat deja încă 15 concurenți care vor face fața provocărilor Insulei de 1 Milion, dintre care unii sunt figuri deja consacrate în lumea showbiz-ului și ai altor emisiuni televizate.

Printre aceștia se numără și Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite. Cu o vârstă de 38 de ani, Flori, cum îi spun apropiații, este bucătăreasă și deţine un mic restaurant lângă Paris. Acesta a fost membru al echipei conduse de celebrul chef Sorin Bontea și a vorbit mereu cu recunoștință despre experiența sa la Chefi la Cuțite.

După ce a câștigat marea competiție culinară, Florica a declarat că premiul obținut îl va folosi pentru a-și dezvolta afacerea sa personală. “Viața mea nu s-a schimbat foarte mult, lucrez ca și până acum. Sunt și voi rămâne aceeași persoană. Premiul o să îl investesc în proiectul meu. O să îmi măresc echipa de catering.(…) Este un chef și un caracter deosebit (n.r. Sorin Bontea). Mă bucur că am lucrat cu el și că l-am cunoscut”, a declarat Florica conform a1.ro.

Alți concurenți în competiția Insula de 1 Milion

Ionuţ Sugacevschi, cunoscut sub pseudonimul de Jaguaru, este un luptător de kickboxing cu experiență în emisiunile de aventuri. Acesta s-a remarcat și în primul sezon al show-ului Exatlon România, unde a obținut locul al doilea.

Un alt nume cunoscut este Iulian Lemnaru, creator de conținut pe platformele YouTube și Tik Tok, care va fi și el parte din competiția de la Kanal D. Acesta a mai făcut parte dintr-o relație cunoscută cu Andra Gogan.

Murariu Carina Maria, o altă concurentă în competiția Insula de 1 Milion, a mai trecut prin experiența unui show tv, fiind concurentă la Bravo, ai stil!, în sezonul 8.

TAGS:

Chefi la Cutite, Kanal D,
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments