Friday, May 24, 2024
HomeActualitateChefi la cuțite: Noi Provocări Culinare și Jurați de Excepție

Chefi la cuțite: Noi Provocări Culinare și Jurați de Excepție

Chefi la cuțite: Noi Provocări Culinare și Jurați de Excepție

În cadrul sezonului 13 al emisiunii Chefi la cuțite, competiția devine din ce în ce mai intensă, iar provocările culinare capătă accente inedite. Într-unul dintre episoadele recente, echipa condusă de Chef Orlando Zaharia a obținut cea de-a doua victorie, ceea ce a sporit tensiunea în competiție.

Echipele au fost puse la încercare cu o provocare elaborată, ce a implicat prepararea unui meniu cu două feluri de mâncare din ingrediente aparent incompatibile. Cu ciocolată albă și neagră, rapane, urechi de lemn, slănină și ridiche neagră pe listă, concurenții au fost nevoiți să-și pună creativitatea la treabă pentru a impresiona jurații.

Victoria Echipei Chef Orlando Zaharia

Echipa condusă de Chef Orlando Zaharia a reușit să obțină a doua victorie, fapt ce a consolidat poziția sa în competiție. Degustătorii, printre care s-au numărat campioni naționali și internaționali de bridge, au acordat șase farfurii echipei tunicilor verzi, demonstrând calitatea preparatelor.

În paralel, proba individuală a adus și momente de cotitură, precum performanța impresionantă a concurentului Mihai Dragomir din echipa Chef Alexandru Sautner, ce a obținut punctajul maxim. Totodată, elimnarea Gabriela Lucuțar, cunoscută sub numele de Regina Întunericului, a adus noi provocări echipelor în cursa pentru victorie.

Jurați de Excepție și Provocări Inedite

În următorul episod, competiția va cunoaște o nouă evoluție, cu provocări culinare inedite și jurați speciali. Printre aceștia se numără actorii din distribuția serialului „Bravo, tată!”, precum Liviu Vârciu, Răzvan Fodor, Diana Cavallioti, Laura Cosoi, Ana Odagiu, Andreea Perju, dar și Romică Țociu, care va juriza preparatul fiului său, Cătălin.

Echipele vor fi nevoite să pregătească un meniu cu trei feluri, ce va trebui să conțină 13 straturi distincte, demonstrând astfel imaginația și priceperea în arta culinară. Cu jurizare strictă și reguli speciale pentru această etapă, competiția promite să aducă noi surprize și tensiune în rândul concurenților.

Telespectatorii vor putea urmări evoluția echipei și desfășurarea noilor provocări în ediția următoare a emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments