Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportCFR Cluj reziliază contractul jucătorului Ziv Morgan

CFR Cluj reziliază contractul jucătorului Ziv Morgan

CFR Cluj reziliază contractul jucătorului Ziv Morgan

CFR Cluj a luat decizia de a rezilia contractul cu fundașul stânga Ziv Morgan, după plecarea lui Yevhen Konoplyanka și transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid. Ziv Morgan a devenit liber de contract după ce a semnat rezilierea cu echipa clujeană.

Ziv Morgan, plecare neașteptată de la CFR Cluj

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, lista neagră a lui Neluțu Varga la CFR Cluj în perioada de mercato din iarnă a devenit publică. După plecarea lui Konoplyanka, CFR Cluj a decis să-l rezilieze pe fundașul stânga Ziv Morgan.

Ziv Morgan, în vârstă de 23 de ani, a fost împrumutat de CFR Cluj de la Kiryat Shmona, iar inițial înțelegerea era valabilă până la finalul sezonului. Cu toate acestea, prestațiile sale n-au fost pe placul clubului ardelenilor, motiv pentru care s-a decis rezilierea contractului încă din această iarnă.

Anunțul oficial al despărțirii s-a făcut în cursul zilei de joi, iar Ziv Morgan a transmis un mesaj de mulțumire pe rețelele de socializare, scriind: „Mulțumesc pentru o experiență uimitoare @cfrclujofficial. Și acum următoarea provocare”.

  • Cota de piață a lui Ziv Morgan, conform Transfermarkt.com, este de 600.000 de euro.

Știrea despre rezilierea contractului cu Ziv Morgan a stârnit reacții și discuții printre suporterii CFR-ului, care s-au arătat surprinși de plecarea fundașului stânga. Fanii își manifestă curiozitatea și așteptările în legătură cu următoarea mutare a echipei.

Luka Juricic, împrumutat la Pyunik Erevan

Un alt jucător care va părăsi temporar echipa CFR Cluj este atacantul Luka Juricic. Potrivit informațiilor furnizate de FANATIK, acesta se va întoarce împrumut la Pyunik Erevan, în Armenia, club de pe primul loc în Liga Armenia, până la finalul sezonului.

Luka Juricic a fost transferat de CFR Cluj în vara anului trecut, iar sumele vehiculate în acea perioadă ar fi fost în jurul valorii de 200.000 de euro plătite armenilor. După un sezon în care a marcat două goluri în 17 meciuri pentru CFR, Juricic se întoarce temporar la echipa din Armenia.

  • La vârful carierei, Luka Juricic a atins o cotă de piață de 500.000 de euro.

Echipa CFR Cluj pare să facă ajustări în lotul său în această iarnă, iar plecarea lui Luka Juricic este un nou semnal în această direcție. Suporterii își exprimă opinia cu privire la această mutare, iar unii consideră că ar putea fi o oportunitate pentru tinerii jucători din academia echipei să se afirme în echipa de seniori.

Cristi Bălgrădean, viitor incert la CFR Cluj

Un alt nume aflat pe lista de plecări de la CFR Cluj este cel al portarului Cristi Bălgrădean. Fotbalistul în vârstă de 35 de ani nu a avut nicio apariție pe teren în acest sezon și intră în ultimele șase luni de contract cu echipa din Gruia.

Motivul probabil al despărțirii este salariul lunar de 11.000 de euro, care îi face pe oficialii clubului să găsească soluții pentru încheierea colaborării încă din această iarnă. În vara anului trecut, CFR Cluj i-a micșorat salariul lui Bălgrădean de la 16.000 de euro la 11.000 de euro, conform informațiilor oferite exclusiv de FANATIK.

TAGS: CFR, CFR Cluj, Ziv Morgan, Luka Juricic, Cristi Bălgrădean, transferuri, fotbal

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments