Tuesday, April 16, 2024
HomeEconomie si FinanciarCentrul Global de Cercetare și Dezvoltare al BAT Își Extinde Facilitățile la...

Centrul Global de Cercetare și Dezvoltare al BAT Își Extinde Facilitățile la Southampton

Centrul Global de Cercetare și Dezvoltare al BAT Își Extinde Facilitățile la Southampton

Compania British American Tobacco (BAT) a anunțat dezvoltarea noilor facilități la Centrul său Global de Cercetare și Dezvoltare din Southampton, Marea Britanie. Investiția de 30 de milioane de lire sterline va sprijini expansiunea portofoliului de produse cu risc redus, subliniind angajamentul BAT de a construi un viitor fără fum și de a deveni un lider în industria produselor care nu implică arderea tutunului.

Facilitățile nou inaugurate includ un Centru de Inovare de ultimă generație, conceput pentru a accelera transformarea BAT și pentru a contribui la crearea unui viitor mai bun, conform misiunii strategice A Better Tomorrow™ a companiei. Aceste noi capacități de cercetare și dezvoltare vor juca un rol crucial în sprijinirea obiectivelor de sănătate publică ale BAT și în generarea de dovezi științifice esențiale pentru promovarea produselor mai sigure pentru adulții fumători.

Dr. James Murphy, Director Științific și de Cercetare al BAT, a subliniat importanța noilor facilități, afirmând că acestea marchează o etapă cheie în transformarea companiei și vor susține eforturile globale de cercetare și dezvoltare pentru mulți ani de acum înainte. Echipa de cercetare și dezvoltare va include peste 400 de specialiști în știință și inginerie, care vor lucra interdisciplinar pentru a aduce inovații în produsele cu risc redus din portofoliul BAT.

Centrul de Inovare se va concentra pe cercetarea și dezvoltarea produselor cum ar fi pliculețele cu nicotină pentru uz oral, lichidele și aromele destinate produselor de vapat, precum și produsele care încălzesc tutunul sau care nu conțin nicotină. Investiția de 30 de milioane de lire sterline evidențiază angajamentul BAT de a continua inovarea și de a se situa în fruntea industriei produselor alternative mai sigure.

Noile facilități vor adăposti echipe de cercetare și dezvoltare din diverse domenii, precum biotehnologia și studiile clinice, cu scopul de a accelera dezvoltarea următoarelor generații ale produselor BAT. Acestă activitate riguroasă de cercetare va consolida poziția companiei în domeniul produselor cu risc redus și va contribui la creșterea portofoliului de inovații care pot reduce riscurile asociate fumatului.

Investiția în noile facilități din Southampton reprezintă un pas important în direcția unei lumi fără fum și a unei afaceri sustenabile care promovează produsele mai sigure pentru consumatori. BAT continuă să își manifeste angajamentul pentru inovație și cercetare științifică de înaltă calitate pentru a-și atinge obiectivele ambițioase de transformare a industriei tutunului.

TAGS: Centrul Global de Cercetare, dezvoltare BAT, produse cu risc redus, BAT Inovare
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments