Thursday, May 23, 2024
HomeSportCe se întâmplă cu copiii Claudiei Pătrășcanu de Paște? Dezvăluiri despre sărbătorirea...

Ce se întâmplă cu copiii Claudiei Pătrășcanu de Paște? Dezvăluiri despre sărbătorirea alături de fostul soț

Ce se întâmplă cu copiii Claudiei Pătrășcanu de Paște? Dezvăluiri despre sărbătorirea alături de fostul soț

Claudia Pătrășcau a făcut publice planurile pentru perioada sărbătorilor de Paște pentru cei doi copii pe care îi are cu fostul ei soț, Gabi Bădălău. Cu toate că cei doi nu mai trăiesc împreună de ceva timp după divorț, artista a explicat că în acest an băieții vor petrece această sărbătoare alături de tatăl lor.

Copiii Claudiei Pătrășcanu vor petrece Paștele cu tatăl lor, Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu nu și-a făcut încă planuri clare pentru sărbători, dar cel mai probabil va alege să fie alături de cei dragi în Constanța sau chiar la București. Aceasta a subliniat că intenționează să îi răsfățeze pe cei mici cu mâncărurile lor preferate odată ce se întorc de la tatăl lor.

Vedeta a făcut publice și preferințele culinare ale copiilor săi, menționând că respectă cu strictețe perioada de post a Paștelui și a Crăciunului. Astfel, Claudia se pregătește să le ofere băieților lor deliciile pe care le adoră, dar acest lucru se va întâmpla după sărbătoarea în sine.

Într-o declarație pentru presă, Claudia Pătrășcanu a subliniat că nu își programează evenimente sau cântări în timpul posturilor religioase, respectând tradițiile și importanța acestor momente din calendarul ortodox. Aceasta a ținut să precizeze că acordă o atenție specială tradițiilor și obiceiurilor din aceste perioade.

Deliciile culinare preferate ale copiilor și planurile pentru Paște

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că preparatele culinare preferate ale copiilor ei includ sarmale de pui, somon în sos de portocale, orez basmati, cozonac cu lapte și tort de ciocolată. Artista își răsfață băieții cu aceste delicii culinare pe care le pregătește cu drag de fiecare dată când aceștia doresc să le savureze.

Cu toate că relația sa cu fostul soț, Gabi Bădălău, s-a încheiat, cei doi părinți au convenit asupra modului în care vor petrece timpul cu cei doi copii ai lor. Nicolas și Gabriel, în vârstă de 7, respectiv 9 ani, vor petrece Paștele cu tatăl lor conform înțelegerii.

Cu toate acestea, tensionările dintre Claudia și Gabi nu au dispărut complet, aceștia având divergențe semnificative după divorț. Acuzațiile reciproce și criticile aduse public au încărcat atmosfera, chiar dacă ambii și-au continuat viețile personale separat.

Confruntările dintre Claudia și fostul partener

În urmă cu aproximativ trei luni, Claudia a făcut declarații extrem de serioase la adresa lui Gabi Bădălău, acuzându-l că ar administra copiilor medicamente când aceștia îl vizitează. Fostul ei partener a răspuns acuzând-o pe artistă că minte și recurge la diferite tactici pentru a-și promova imaginea.

În replică la aceste afirmații, Claudia Pătrășcanu a subliniat că nu are nevoie de promovare pentru a fi recunoscută ca om și că dedicarea timpului prețios copiilor săi a constituit prioritatea ei. Aceasta a criticat atitudinea lui Gabi, subliniind faptul că diferențele lor persistă la nivel personal și profesional.

Într-o conversație cu presa, Claudia a evidențiat faptul că numeroase persoane i-au transmis mesaje de susținere, arătându-i cum Gabi Bădălău se comportă agresiv cu cei care își exprimă opinia sau își transmit mesajele de solidaritate în mediul virtual.

Rezumat

Sărbătorile de Paște vor aduce o nouă provocare pentru Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău, în ceea ce privește gestionarea timpului petrecut alături de cei doi copii. Cu toate tensiunile și controverselor care i-au marcat relația de-a lungul timpului, cei doi părinți încearcă să mențină o armonie pentru binele celor mici.

Tags:

Claudia Pătrășcanu, Copiii, Sărbători, Fostul soț, Gabi Bădălău

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments