Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateCe s-a întâmplat la stația de autobuz din Timișoara? Frusina și gașca...

Ce s-a întâmplat la stația de autobuz din Timișoara? Frusina și gașca ei de hoți de buzunare prinși în flagrant!

Ce s-a întâmplat la stația de autobuz din Timișoara? Frusina și gașca ei de hoți de buzunare prinși în flagrant!

O patrulă de poliție din Timișoara a reușit să intervină cu succes în momentul în care celebra Frusina și complicii săi încercau să jefuiască o bătrână la o stație de autobuz de pe bulevardul Iuliu Maniu. Doi bărbați și o femeie făceau parte din echipa de hoți, aceștia fiind observați de agenții de poliție în timp ce se pregăteau să atace victima.

Echipa de intervenție a poliției a surprins scena în care cei trei suspecți, apropiindu-se de bătrânică, încercau să o distragă pentru a o jefui. Femeia din grup avea deja mâna în poșeta victimei, pregătindu-se să sustragă bunurile. Cu toate acestea, datorită vigilenței autorităților, hoții nu au reușit să-și ducă planul la bun sfârșit și au fost imediat reținuți.

Frusina, recunoscută pentru activitățile sale anterioare de furt din mijloace de transport sau din stațiile din Timișoara, a fost iarăși prinsă de forțele de ordine. Alături de cei doi complici ai săi, bărbați în vârstă de 55 și 61 de ani, respectiv o femeie de 61 de ani, aceasta a fost condusă la sediul poliției pentru audieri. După administrarea probatoriului, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de furt și au fost plasați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Acțiunea rapidă a polițiștilor a fost crucială în stoparea potențialei infracțiuni comise de Frusina și gașca sa, demonstrând încă o dată eficacitatea intervenției autorităților în prevenirea delicvenței stradale. Investigationsul desfășurat de IPJ Timiș a condus la capturarea grupului de hoți, asigurând astfel siguranța și protecția cetățenilor din zonă.

TAGS: Timișoara, Frusina, hoți de buzunare, poliție, jaf

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General