Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateCe aduce nou a treia ediție a concursului de robotică BOLTS &...

Ce aduce nou a treia ediție a concursului de robotică BOLTS & SPEED la Sala Polivalentă din Bistrița

Ce aduce nou a treia ediție a concursului de robotică BOLTS & SPEED la Sala Polivalentă din Bistrița

În acest weekend, Sala Polivalentă din Bistrița va găzdui cu entuziasm a treia ediție a competiției pline de energie și creativitate, BOLTS & SPEED. Organizat de echipa de robotică Bolts and Gears împreună cu AtomicBots, Colegiul Național „Liviu Rebreanu” și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița, concursul adună echipe talentate din întreaga țară pentru a-și demonstra abilitățile și inovațiile în domeniul roboticii.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem participarea echipelor din Alba Iulia, Cluj-Napoca, Gherla, Iași, Sângeorz-Băi, Satu Mare și Zalău, fiecare venind cu propriile inovații și abilități tehnice. Acestea vor aduce un plus de diversitate și competitivitate evenimentului nostru, transformând Sala Polivalentă din Bistrița într-un adevărat centru al tehnologiei moderne și al pasiunii pentru roboți. Concursul promite să fie un spectacol captivant atât pentru participanți, cât și pentru publicul prezent.

Programul BOLTS & SPEED:

 • 6 iulie 2024:

  • 10:00 – 11:00: Festivitatea de deschidere
  • 11:00 – 13:00: Proba de Drag Racing
  • 14:00 – 14:30: Invitat special, Mihai Ban, pilot de off-road, participant la Raliul Dakar.
  • 15:00 – 18:00: Proba de off-road
 • 7 iulie 2024:

  • 09:00 – 12:00: Proba de raliu
  • 12:00 – 13:00: Evaluarea Design-ului Mașinilor
  • 14:00 – 14:30: Ceremonia de Premiere

Concursul va aduce în prim-plan transformarea roboților în mașini de curse, oferind elevilor oportunitatea unică de a-și dezvolta creativitatea și competențele tehnice printr-o activitate captivantă și educativă.

Comparativ cu edițiile anterioare, anul acesta se așteaptă o participare entuziastă a peste 150 de concurenți din cele 12 echipe înscrise până în prezent. Cele mai talentate și antrenate echipe se vor întrece pentru premii în valoare totală de 6500 de lei și trofee impresionante, recunoașterea reușitelor lor aducându-le satisfacție și mândrie.

Sponsorii, cum ar fi Rombat, Intex, Teraplast, Îndemânarea ProdCom, RCB Electro, Rogam Plast, Mis Grup, Marecom, Brikada, Restaurant Cavalli, Baloane de poveste și Megatitan, merită sincere mulțumiri și recunoștință pentru susținerea oferită organizatorilor în realizarea acestui eveniment de anvergură.

The post concurs robotica Bistrita appeared first on ezs.ro.

TAGS:

concurs robotica Bistrita
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General