Tuesday, April 16, 2024
HomeSportCaz șocant la Dinamo! Un antrenor de înot, reținut de Poliție pentru...

Caz șocant la Dinamo! Un antrenor de înot, reținut de Poliție pentru tentativa de viol asupra unei fetițe de 7 ani

Caz șocant la Dinamo! Un antrenor de înot, reținut de Poliție pentru tentativa de viol asupra unei fetițe de 7 ani

Un scandal cutremură în aceste momente Clubul Sportiv Dinamo, după ce unul dintre antrenorii de înot a fost reținut de Poliția Capitalei în urma unor acuzații grave. Potrivit informațiilor obținute de autorități, acesta ar fi încercat să violeze o fetiță de doar 7 ani. Mama copilei a sesizat poliția marți, 13 februarie, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că antrenorul în vârstă de 20 de ani se afla în timpul programului de lucru atunci când a comis fapta.

Anchetă în desfășurare

După sesizarea mamei fetiței, Secția 6 de Poliție a demarat o anchetă în acest caz. Conform declarațiilor făcute de mama copilei, aceasta susține că instructorul de înot ar fi violat fiica sa în timpul unei ședințe de antrenament. Polițiștii l-au reținut pe agresor și au dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol în formă agravată.

Autoritățile au luat la cunoștință acest incident oribil și au desfășurat cercetări amănunțite pentru a aduce în fața justiției persoana vinovată. În acest sens, clubul sportiv a colaborat cu poliția și a pus la dispoziție imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona bazinului de înot, unde a avut loc incidentul.

Reacția CS Dinamo

Scandalul creat a afectat grav imaginea Clubului Sportiv Dinamo, care în prezent se confruntă cu această situație neplăcută. Conducerea clubului a dat o primă reacție și a anunțat că a reziliat contractul cu antrenorul acuzat de viol. CS Dinamo este unul dintre cele mai mari cluburi sportive din România și a dorit să transmită că nu tolerează astfel de comportamente și ia măsuri ferme împotriva celor implicați în astfel de fapte condamnabile.

Într-un comunicat oficial emis de club, conducerea a subliniat angajamentul lor ferm în abordarea și soluționarea promptă și transparentă a acestui caz. CS Dinamo colaborează în totalitate cu anchetatorii și a pus la dispoziție imaginile înregistrate de camerele de supraveghere pentru a ajuta la soluționarea rapidă a cazului.

Pe lângă rezilierea contractului cu antrenorul acuzat, conducerea clubului a anunțat și alte măsuri importante care vor fi luate în urma acestui scandal. Astfel, toți angajații vor fi obligați să prezinte un certificat de integritate comportamentală, pentru a se asigura că respectă cele mai înalte standarde etice. De asemenea, se vor organiza sesiuni de formare pentru sportivii clubului, cu accent pe deontologie, etică și conduita profesională în relația cu minorii și persoanele vulnerabile, precum și cu familiile acestora. Clubul Sportiv Dinamo dorește să prevină astfel de situații în viitor și să asigure un mediu sigur pentru toți sportivii săi.

Eforturile clubului în lupta împotriva oricăror forme de abuz și comportamente inadecvate sunt evidente și menite să protejeze copiii și să asigure siguranța în practicarea sporturilor. CS Dinamo este dedicat asigurării unui mediu sigur și propice pentru toți sportivii săi, indiferent de nivelul de performanță sau de amatori. Instituția primează transparența și siguranța, promovând o cultură pozitivă și etică.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments