Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportCâți bani câștigă actorii din Las Fierbinți? Adrian Văncică primește cea mai...

Câți bani câștigă actorii din Las Fierbinți? Adrian Văncică primește cea mai mare sumă pentru fiecare episod

Câți bani câștigă actorii din Las Fierbinți? Adrian Văncică primește cea mai mare sumă pentru fiecare episod

Serialul de comedie Las Fierbinți, difuzat de Pro TV, a devenit un fenomen în România, încântându-și telespectatorii de la prima sa apariție în 2012. Distribuția sa este alcătuită dintr-un grup de actori talentați și îndrăgiți, care reușesc să aducă zâmbete pe fețele oamenilor în fiecare episod.

Astăzi, vom dezvălui în ce sume se ridică salariile actorilor din acest celebru serial. Cel care încasează cea mai mare sumă este Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano, personajul care a reușit să cucerească inimile publicului prin replicile sale rostite la beție.

Potrivit unor surse fidedigne, Adrian Văncică primește impresionanta sumă de 1.500 de euro pentru fiecare episod în care apare, ceea ce înseamnă aproximativ 7.500 de lei. Dacă luăm în calcul că într-o săptămână au loc în medie 3-4 filmări, acesta ar însemna un venit lunar de aproximativ 18.000 de euro pentru actor.

În acest serial, Adrian Văncică lucrează alături de alți actori talentați și apreciați în industria filmului românesc. Mihai Bobonete și Costi Diță, care îi dau viață personajelor Bobiță și Giani, încasează câte 1.000 de euro pentru fiecare episod difuzat. De asemenea, Mihail Rait, actorul care îl interpretează pe Dorel, primește și el în jur de 1.000 de euro pentru aparițiile sale în serial.

Comparativ, Anca Dimitra, interpreta Gianeinei, încasează o sumă puțin mai mică pentru fiecare episod. Conform unor informații obținute de la Cancan.ro, aceasta primește 500 de euro pentru fiecare apariție în serialul de comedie. Chiar dacă salariul său este mai mic, rolul său în acest serial este foarte apreciat de public.

Când va ajunge Las Fierbinți la final?

După 12 ani de difuzare, mulți se întreabă când se va termina seria Las Fierbinți. Actorul Mihai Bobonete, cunoscut pentru interpretarea personajului Bobiță, a făcut câteva dezvăluiri la acest subiect într-un podcast.

Mihai Bobonete, conștient de succesul și popularitatea de care se bucură personajele din Las Fierbinți, consideră că va veni un moment în care telespectatorii se vor plictisi sau scenariștii nu vor mai găsi subiecte interesante.

Actorul estimează că acest moment ar putea surveni undeva în jurul anului 2025. Desigur, aceasta este o ipoteză și nu există nicio confirmare oficială cu privire la încheierea serialului.

Actrița Anca Dumitra, care interpretează personajul Gianina, știe că despărțirea de acest serial va fi dificilă, atât pentru actori, cât și pentru telespectatori. După atâția ani petrecuți împreună, înregistrând episoade și creând momente de neuitat, separarea poate fi emoțională.

Cu toate acestea, data exactă a încheierii acestui serial de comedie încă este un mister. Fanii seriei și telespectatorii încă se bucură de aventurile din Las Fierbinți și speră că vor mai putea savura episoade noi pentru o perioadă îndelungată.

Tag-uri:

Surse:

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments