Monday, June 24, 2024
HomeSportCătălina Grama își sărbătorește fiul! Câți ani împlinește astăzi Achim: „Prințul meu”

Cătălina Grama își sărbătorește fiul! Câți ani împlinește astăzi Achim: „Prințul meu”

Cătălina Grama este mândră nevoie-mare de fiul ei, Achim, a cărui zi de naștere e astăzi. Vedeta din serialul „Clanul”, difuzat până de curând de PRO TV, a postat câteva imagini cu ea și băiatul ei pe Instagram din diferite momente petrecute împreună.

Cătălina Grama îi ține ziua fiului! Câți ani face Achim

Actrița a scris câteva cuvinte care spun totul despre ce simte pentru fiul ei. „La mulți ani, prințul meu! Te iubesc, Achim, cât tot Universul!”, a notat Cătălina Grama pe Instagram.

Printre pozele pe care le-a urcat Jojo pe rețeaua de socializare se află și una cu tortul, din care aflăm și ce vârstă împlinește Achim. Băiatul artistei face, așadar, 13 ani!

Achim nu este singurul copil al celebrei vedete. Cătălina mai are și o fată, ceva mai mică, pe nume Zora (7 ani), din relația cu Paul Ipate. Din fosta ei căsnicie, făcută în secret în anul 2009, a rezultat sărbătoritul zilei.

Actrița ar face orice pentru copiii ei

Cătălina Grama a vorbit, relativ recent, pentru FANATIK despre cum este să fie mamă, făcând o comparație cu rolul maleficei Magda din Clanul. La fel ca personajul pe care l-a interpretat în producția de la PRO TV, Cătălina ar face absolut totul pentru copiii ei. Pentru Zora și Achim ar sacrifica orice, numai să știe că sunt fericiți și împliniți.

„Am o parte din forța ei (n. red.: personajului Magda din Clanul), dar nu știu dacă până la capăt. Personajul ăsta a sfidat și sfidează toate regulile logicii. Se duce dincolo de orice barieră.

Mă regăsesc în Magda, pentru că este mamă și își apără copilul. Și eu sunt mamă și știu ce presupune asta. Aș face pentru copiii mei foarte multe lucruri. Aș face orice!”, ne-a spus Cătălina Grama în luna februarie.

Pe plan profesional, actrița are la fel de multe motive de bucurie pe câte le oferă cei doi copii zi de zi. Vedeta joacă în producția lui Matei Dima, „Candidatul perfect”, un film care se anunță a fi următorul mare hit din cinematografele românești.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General