Sunday, April 21, 2024
HomeSportCarmina Vârciu renunță la showbiz și începe o afacere de succes alături...

Carmina Vârciu renunță la showbiz și începe o afacere de succes alături de iubitul ei

Carmina Vârciu renunță la showbiz și începe o afacere de succes alături de iubitul ei

Carmina Vârciu, fiica celebrului Liviu Vârciu de la Antena 1, face o schimbare radicală în cariera sa. Tânăra în vârstă de aproape 22 de ani își dezvăluie noua direcție pe care a luat-o, renunțând la showbiz și dedicându-se complet afacerilor. Alături de iubitul ei, Carmina a făcut un plan pe termen lung și rezultatele încep să apară.

Renunță la cariera în showbiz, optează pentru afaceri

Deși are un tată faimos și ar fi avut toate ușile deschise în industria de divertisment, Carmina a hotărât să spună “nu” unei cariere în showbiz. În schimb, ea a ales să se implice în lumea afacerilor. Tânăra a mărturisit pentru FANATIK că a renunțat la toate ocupațiile anterioare pentru a se concentra pe noua ei pasiune.

Mai mult decât atât, Carmina ne dezvăluie că afacerea pe care a pornit-o o desfășoară împreună cu iubitul ei. Chiar dacă munca este intensă, tânăra consideră această ocupație ca pe un hobby terapeutic. Ea se bucură și de susținerea tatălui său, Liviu Vârciu, care o încurajează în ceea ce își dorește să realizeze.

Cea mai nouă afacere a Carminăi Vârciu – producția de lumânări

Carmina și iubitul ei au ales să se dedice producției de lumânări din ceară de soia 100% naturală. Acestea sunt realizate manual și se bucură de un proces de producție atent și meticulos. Tânăra spune că a descoperit pasiunea pentru producția de lumânări și a decis să transforme hobby-ul într-un business.

Brandul pe care l-au creat se numește DC.candelsandmore, având numele lui David și Carmina în componență. Carmina și partenerul ei, împreună cu mama acestuia, se ocupă de întreg procesul de producție și distribuție al lumânărilor.

Investește tot timpul și energia în afacerea sa

Carmina s-a concentrat în totalitate pe noul său business și a renunțat la jobul pe care îl avea anterior. Ea consideră că activitatea de producție de lumânări nu este doar o muncă, ci o pasiune care îi aduce multă bucurie și împlinire personală. Tânăra dedică tot timpul și energia necesară pentru a-și dezvolta afacerea și a o duce la succes.

Suport din partea familiei

Atunci când a anunțat decizia de a se implica în afaceri, Carmina a primit susținere din partea familiei. Aceasta afirmă că părinții săi o susțin în orice demers își propune și sunt de acord cu alegerile pe care le face. La începutul afacerii, familia și prietenii au oferit sprijin financiar, dar Carmina și partenerul ei își doresc să devină cât mai independenți financiar și să se descurce singuri.

Tânăra are așteptări mari de la afacerea pe care o conduce, dar în același timp înțelege că succesul vine în timp și cu multă muncă asiduă. Produsele DC.candelsandmore sunt disponibile atât online, prin intermediul contului de Instagram și Facebook, cât și într-o florărie din Arad. În curând, acestea vor fi disponibile și într-un magazin din București.

Planuri pentru viitor

Carmina nu se grăbește și vrea să se bucure de fiecare moment și ocazie care se ivește în cadrul afacerii sale. Ea are vise mărețe și așteptări ridicate pentru DC.candelsandmore, iar încrederea în propriile abilități și în pasiunea sa îi motivează să meargă mai departe.

Cu toate că este o personalitate cunoscută în mediul showbiz, Carmina încearcă să își păstreze viața personală departe de presă. Ea a evitat să ofere detalii despre partenerul său, folosind termenul “partener” într-o manieră generală.

Tags:

Carmina Vârciu, afaceri, DC.candelsandmore, liviu varciu, lumânări

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments