Sunday, June 23, 2024
HomeSportCarlo Casap se alătură echipei Hermannstadt după despărțirea de Farul

Carlo Casap se alătură echipei Hermannstadt după despărțirea de Farul

Carlo Casap se alătură echipei Hermannstadt după despărțirea de Farul

Carlo Casap, mijlocașul de 25 de ani, s-a alăturat echipei Hermannstadt în această iarnă, după ce s-a despărțit de Farul. Casap a petrecut 11 ani la Farul, sub aripa antrenorului Gică Hagi, și a cucerit titlul alături de echipă vara trecută. Aflăm de la FANATIK că fotbalistul a semnat un contract de un an și jumătate cu Hermannstadt.

Transferul lui Carlo Casap aduce întăriri în lotul echipei Hermannstadt pentru sezonul următor

Echipa Hermannstadt, care luptă pentru calificarea în play-off, a făcut o nouă mutare importantă în perioada de transferuri. Carlo Casap este un mijlocaș talentat format la Academia “Gheorghe Hagi” cu o cotă de piață de 300.000 de euro conform Transfermarkt.com. El vine să întărească flancul de mijloc al echipei și aduce experiență și calitate în jocul sibienilor.

Acesta nu este singurul transfer important făcut de Hermannstadt în această iarnă. Echipa a reușit să aducă și alți jucători de valoare, precum Ianis Stoica, care a semnat liber de contract după despărțirea de U Cluj. Internaționalul de tineret a fost lăsat liber de către FCSB și a semnat un contract valabil pe 3 sezoane și jumătate cu Hermannstadt.

Pe lângă Carlo Casap și Ianis Stoica, Hermannstadt a mai adus în această iarnă jucătorii Kablan Davy N’Goma, Alexandru Luca și Raul Opruț. Lotul echipei s-a întărit considerabil și se pregătește pentru obținerea unui loc în play-off, unul dintre obiectivele stabilite de conducere pentru acest sezon.

Hermannstadt luptă pentru un loc în play-off în sezonul regulat

Echipa Hermannstadt este pe locul 6 în clasament, cu 34 de puncte acumulate în țnurul sezonului regulat. Doar 5 etape mai sunt de disputat înainte de începerea play-off-ului. Sibienii sunt determinați să-și păstreze poziția și să se califice în faza superioară a campionatului.

Această perioadă de transferuri a fost foarte importantă pentru Hermannstadt, care a reușit să aducă jucători experimentați și talentați. Cu un lot puternic și echilibrat, echipa speră să obțină rezultate bune și să-și atingă obiectivele.

Eforturile de întărire ale echipei s-au dovedit a fi eficiente, iar fanii sunt încântați de noii jucători care li se alătură. Se așteaptă ca Hermannstadt să aibă o prestație bună în ultimele etape ale sezonului regulat și să obțină calificarea în play-off. Suporterii sunt alături de echipă și au mari așteptări de la aceasta.

În concluzie, Carlo Casap aduce experiență și calitate în echipa Hermannstadt după despărțirea de Farul. Cu transferurile efectuate în această iarnă, Hermannstadt speră să obțină un loc în play-off și să ofere spectacol fanilor săi.

TAGS: Carlo Casap, Hermannstadt, transferuri, play-off

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General