Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportCântăreața Nico împlinește 54 de ani și vrea să devină pilot de...

Cântăreața Nico împlinește 54 de ani și vrea să devină pilot de raliuri

Cântăreața Nico împlinește 54 de ani și vrea să devină pilot de raliuri

Cântăreața Nico își sărbătorește astăzi cea de-a 54-a aniversare. Cu această ocazie, artista își exprimă dorința de a deveni pilot de raliuri, nu doar copilot. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Nico dezvăluie detalii despre viața ei de familie și vorbește despre soțul ei, Laurențiu Matei. Cântăreața admite că în tinerețe era excesiv de geloasă, dar acum și-a găsit o nouă pasiune: sporturile extreme.

De la cântăreață la pilot de raliuri

Nico, cunoscută pentru cariera sa muzicală, visează acum să se lanseze într-o nouă provocare – să devină pilot de raliuri. Dezvăluindu-și visul într-un interviu pentru FANATIK, artista mărturisește că nu vrea doar să stea în dreapta, ci își dorește să fie pilotul de raliu. Această dorință vine ca o surpriză pentru mulți dintre fanii ei, care o cunosc în principal ca artistă, dar Nico își dorește să încerce lucruri noi și să se lanseze într-o altă industrie.

La 54 de ani, Nico se simte extraordinar de bine și consideră că vârsta este doar un număr. Ea are aceeași poftă de viață și putere de muncă ca la 25 de ani. Cu toate acestea, ea încă are un vis pe care încă nu l-a îndeplinit și anume să devină pilot de raliuri. Chiar dacă suferă de rău de mașină, Nico nu se lasă descurajată și își dorește să ia parte la cursele de raliuri și să devină pilotul în propriul ei echipaj.

Amintiri din copilărie și dorința de a excela în sporturi extreme

Trecutul lui Nico a avut o influență puternică asupra ei și a determinat-o să se străduiască mai mult pentru a-și îndeplini visurile. În copilărie, artista și-a petrecut zilele alături de familia ei și își amintește cu drag de ziua ei de naș

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments