Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateCâmpia Turzii: Parteneriat nou între Fotbal Club și SEV Structuri

Câmpia Turzii: Parteneriat nou între Fotbal Club și SEV Structuri

Câmpia Turzii: Parteneriat nou între Fotbal Club și SEV Structuri

Câmpia Turzii – Fotbal Club (FC) anunță cu bucurie și entuziasm stabilirea unui parteneriat vital cu SEV Structuri. Începutul acestei colaborări aduce o nouă perspectivă și susține sportul din oraș, consolidând legătura dintre comunitate și echipă.

Fotbal Club Câmpia Turzii are în prezent în jur de 240 de copii la grupele de copii și juniori, împreună cu 8 antrenori dedicați. Echipa este condusă de managerul sportiv, profesorul Andrei Pintilie, un antrenor cu licență B UEFA, care aduce expertiză și pasiune în pregătirea tinerilor fotbaliști.

Comunicatul emis de FC Câmpia Turzii evidențiază importanța continuării parteneriatului cu SEV Structuri, aceasta fiind o oportunitate de a sprijini performanța sportivă și de a contribui la dezvoltarea comunității locale. Investițiile în proiecte sănătoase și orientate către copii reprezintă investiții în viitor și asigură un cadru propice pentru creșterea unei generații sănătoase și educate.

Eforturile comune și angajamentul reciproc aduc Fotbal Club Câmpia Turzii și SEV Structuri mai aproape de obiectivul lor comun: dezvoltarea fotbalului pentru toți locuitorii orașului. Unirea acestor două entități este esențială pentru consolidarea bazei sportive și promovarea unui stil de viață activ și sănătos.

Încheiem cu apelul entuziast al echipei de fotbal: “Hai Câmpia!” – un indemn pentru unitate și susținere reciprocă în creșterea performanței sportive și a implicării comunitare. Fotbal Club Câmpia Turzii și SEV Structuri își asumă responsabilitatea de a continua să aducă bucurie și succes în mediul sportiv local.

Tags:

Câmpia Turzii, Fotbal Club, SEV Structuri

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General