Monday, May 20, 2024
HomeSportCalculul lui Marius Șumudică pentru salvarea de la retrogradare cu Gaziantep

Calculul lui Marius Șumudică pentru salvarea de la retrogradare cu Gaziantep

Calculul lui Marius Șumudică pentru salvarea de la retrogradare cu Gaziantep

Echipa tehnicianului român Marius Șumudică a obținut o importantă victorie în runda precedentă, după o serie de 7 meciuri fără victorie, pe terenul echipei Istanbulspor. Golurile marcate de Denis Drăguș și Deian Sorescu au adus echipa pe drumul victoriilor.

Însă pentru Gaziantep, lupta pentru evitarea retrogradării nu s-a încheiat. Următoarea partidă, împotriva echipei Samsunspor, este extrem de importantă. Marius Șumudică a dezvăluit strategia de salvare a echipei de la retrogradare.

Pentru a-și asigura menținerea în prima ligă, echipa trebuie să obțină cel puțin 4 victorii și 3 remize din cele 13 meciuri rămase. Marius Șumudică se arată încrezător că echipa va reuși să îndeplinească aceste obiective și să rămână în prima ligă.

Inclusiv meciul cu Samsunspor se anunță a fi unul dificil, iar echipa se pregătește intens pentru acesta. Deși există unele probleme în echipă, tehnicianul își exprimă încrederea în echipă și se bazează și pe sprijinul fanilor pentru a obține rezultatele dorite.

Meciul Gaziantep – Samsunspor are loc duminică, 18 februarie, de la ora 15:00. Echipa lui Marius Șumudică se află pe locul 17 al clasamentului, la egalitate de puncte cu Fatih Karagumruk, însă au un golaveraj inferior.

Recunoștința lui Marius Șumudică față de jucători după ultima victorie

După victoria în fața echipei Istanbulspor, Marius Șumudică a simțit nevoia să sublinieze performanțele jucătorilor săi și să răspundă criticilor presei. Chiar dacă echipa a trecut printr-o serie neagră, Marius Șumudică este fericit și mândru de echipa sa.

În ciuda faptului că presa din Turcia a vorbit mult despre cele 7 meciuri fără victorie ale echipei, Marius Șumudică a adus în discuție importanța partidelor cu echipe precum Galatasaray și Fenerbahçe, cu care au jucat în această perioadă. Tehnicianul român este recunoscător jucătorilor săi pentru modul în care au demonstrat caracter și au reușit să obțină victoria.

Mai mult, Marius Șumudică a menționat și debutul strălucit al noului transfer al echipei, Deian Sorescu, care a marcat golul victoriei în ultimul meci.

Pe lângă rezultatele obținute pe teren, Marius Șumudică a avut și un moment special în afara terenului. Tehnicianul român a avut o întâlnire de gradul zero cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Această întâlnire a fost un fapt memorabil pentru Marius Șumudică și a însemnat îndeplinirea unui vis pentru antrenorul român.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments