Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeActualitateBrigitte Pastramă și mutarea sa în Dubai: O schimbare pentru viitorul fiicei

Brigitte Pastramă și mutarea sa în Dubai: O schimbare pentru viitorul fiicei

Brigitte Pastramă și mutarea sa în Dubai: O schimbare pentru viitorul fiicei

Brigitte Pastramă, cunoscută personalitate din România, a luat o decizie majoră în privința locației sale de rezidență. Aceasta s-a mutat în Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde și-a cumpărat o casă pe care a renovat-o. Motivul acestei schimbări nu a fost pentru ea, ci pentru fiica sa, Sara, în vârstă de 16 ani.

Locuința pe care Brigitte Pastramă și-a achiziționat-o în Dubai a costat peste 300.000 de euro și a suferit o serie de renovări, ajungând acum la o valoare estimată de 450.000 de euro. Aceasta a fost o investiție semnificativă, dar făcută în gândul oferirii unui viitor mai bun fiicei sale.

În momentul mutării în Dubai, Brigitte Pastramă nu a renunțat la afacerile pe care le deține în România. Cu toate acestea, motivul principal pentru schimbare a fost preocuparea pentru Sara și dorința de a-i oferi un mediu de viață mai stabil și mai sigur. Starul nu era mulțumit cu anturajul în care fiica sa era implicată în România și a considerat că este momentul să ia o decizie în interesul acesteia.

Fiica vedetei, Sara, a fost înscrisă la un liceu din Dubai, unde taxa de școlarizare anuală se ridică la 12.000 de euro. Această investiție în viitorul fiicei a necesitat unele sacrificații din partea Brigittei Pastramă. Aceasta a renunțat la viața socială pe care o avea în România și a trebuit să restrângă călătoriile în afara țării pentru a se asigura că rămâne prezentă în viața fiicei sale.

Într-un interviu, Brigitte Pastramă a declarat că această schimbare nu s-a făcut ușor și cu puțin efort. Au fost nevoie de sacrificii și de renunțări personale pentru a oferi fiicei sale o oportunitate mai bună. Motivația principală a fost dorința de a evita repetarea unor situații nedorite și a unui anturaj negativ, considerând că este important să se facă această schimbare pentru ca Sara să aibă parte de un viitor mai luminos.

Pentru Brigitte Pastramă, Sara reprezintă o adevărată comoară. Într-un moment dificil al vieții sale, când a fost bolnavă și a avut nevoie de sprijin, fiica i-a fost mereu alături. Această experiență a făcut-o să înțeleagă că copiii săi sunt ceea ce are mai de preț în viață și că trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a le oferi un viitor mai bun. Astfel, a luat decizia de a renunța la anumite aspecte ale vieții sale în România și de a se concentra pe nevoile și dorințele fiicei sale.

Pentru a-și construi o viață nouă în Dubai, Brigitte Pastramă a investit într-o vilă cu o valoare inițială de 350.000 de euro. Aceasta a suferit o serie de renovări și îmbunătățiri, ajungând acum la o valoare estimată de peste 450.000 de euro. Casa dispune de o suprafață de 125 mp și este amplasată într-o zonă specială, potrivită pentru familiile care au copii aflați la universitate. Renovarea locuinței a necesitat o investiție suplimentară de 25.000-30.000 de euro, dar Brigitte Pastramă a asigurat că a ales cea mai bună calitate la prețuri accesibile.

Pe lângă casa sa din Dubai, Brigitte Pastramă a dezvoltat și o afacere în acest oraș. Aceasta a decis că, pentru a-și renova locuința conform dorințelor sale, va înființa o proprie firmă de construcții și va face lucrările necesare cu ajutorul propriului personal. Astfel, a reușit să-și transforme casa într-un loc confortabil și modern, adecvat nevoilor sale și ale fiicei sale.

Pentru a vedea imagini din casa renovată și din noua viață a familiei în Dubai, puteți vizita linkul aici.


Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments