Thursday, May 23, 2024
HomeActualitateBreaking News: Unul dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri Adrian...

Breaking News: Unul dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus în România

Breaking News: Unul dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus în România

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a anunțat luni că Marian Cristian Minae, unul dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, va fi adus în țară din Irlanda în curând. Conform declarațiilor procurorului, Minae, în vârstă de 36 de ani, va fi escortat de poliția română la Aeroportul Otopeni.

Curtea de la Sibiu a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Cristian Minae în legătură cu infracțiunile de omor calificat și tâlhărie calificată comise în cazul lui Adrian Kreiner. Datele acestuia sunt disponibile și pe site-ul oficial al Poliției Române. Acesta este al doilea suspect care urmează să fie prezentat justiției în acest caz.

La câteva luni de la crimă, doar unul dintre suspecți, Laurențiu Ghiță, a fost deja arestat. El a fost capturat în Scoția și adus în România pentru a fi judecat. Rămâne încă în libertate și un alt suspect, Cosmin Costinel Zuleam, pe numele căruia s-au emis mandate de arestare preventivă.

Comunitatea locală din Sibiu a fost șocată de modul brutal în care Adrian Kreiner a fost ucis în propria sa vilă. Trei bărbați mascați au pătruns în locuința sa și l-au atacat pe Kreiner, legându-l, bătându-l și jefuindu-l. Victima a fost găsită acoperită cu un covor, iar ceasurile în valoare de 200.000 de euro au fost furate, însă banii au rămas nefurați. Fiica sa a fost martoră la aceste evenimente cumplite, refugiindu-se și sunând la serviciile de urgență.

Urmăriți în continuare știrile pentru dezvoltări ulterioare în cazul uciderii lui Adrian Kreiner!

Citeste mai multe știri pe pagina de Criminalitate

Tag-uri:

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments