Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportBreaking News! Thiago Alcantara încasează o sumă impresionantă în timp ce rămâne...

Breaking News! Thiago Alcantara încasează o sumă impresionantă în timp ce rămâne indisponibil pentru Liverpool

Breaking News! Thiago Alcantara încasează o sumă impresionantă în timp ce rămâne indisponibil pentru Liverpool

De cand a părăsit terenul pentru ultima oară în aprilie 2023, Thiago Alcantara a adunat o sumă uluitoare care îi va soca iremediabil pe fanii săi. Spaniolul, adus de Jurgen Klopp pentru a întări mijlocul de teren, a fost indisponibil începând cu luna aprilie.

Revenind asupra sumei câștigate în această perioadă

Transferat în vara anului 2020 de la Bayern Munich pentru aproximativ 25 de milioane de lire sterline, mijlocașul spaniol a devenit o piesă esențială în echipa lui Liverpool.

Având 97 de apariții în toate competițiile și marcând trei goluri, Thiago a contribuit la câștigarea Carabao Cup, a Cupei FA și a Supercupei Angliei. Cu toate acestea, problemele constante de accidentare l-au ținut departe de teren. Ultima apariție a fost într-un meci împotriva lui West Ham United, câștigat cu 2-1, unde a evoluat timp de 30 de minute.

De atunci, accidentările au împiedicat prezența lui Thiago pe teren, însă acest lucru nu a avut un impact negativ asupra portofelului său. Potrivit datelor furnizate de Sportrac, Thiago se numără printre cei mai bine plătiți jucători ai clubului, având un salariu săptămânal de 200.000 de lire sterline.

Locul 3 în topul salariilor din Liverpool

Doar doi jucători îl depășesc în acest clasament: căpitanul Virgil van Dijk, cu un salariu săptămânal de 220.000 de lire sterline, și Mohamed Salah, care încasează 350.000 de lire sterline pe săptămână.

În consecință, de la ultima sa apariție, Thiago a încasat în jur de 7,2 milioane de lire sterline. Jurgen Klopp, antrenorul german al echipei, a declarat în luna noiembrie:

“Abia așteptăm, sincer, să-l avem înapoi. Jucătorul este absolut excepțional. Înțeleg că sunteți curioși, dar în acest moment nu putem oferi actualizări săptămânale, deoarece informațiile nu se vor schimba prea mult în acest moment”.

In lipsa lui Thiago, asistentul managerului, Pep Lijnders, a declarat: “Ne lipsește Thiago, cu adevărat ne lipsește. Într-un mijloc de teren care este deja bogat în jucători noi și entuziasm privind performanțele lor, lipsa lui Thiago se simte cu atât mai mult. Jucătorul acesta are o influență enormă: ghidând pe ceilalți, oferindu-le experiență, abilitatea sa de a pasa și mișcare pe teren. Este pur și simplu extraordinar.”

Deși recuperarea lui Thiago este așteptată cu nerăbdare de către fanii lui Liverpool, acesta rămâne indisponibil pentru meciul următor împotriva lui Bournemouth din Premier League. Echipa lui Klopp ocupă în prezent prima poziție în clasament cu 45 de puncte, având o diferență de 5 puncte față de Radu Drăgușin și Tottenham.

Tags: Thiago Alcantara, Liverpool, Jurgen Klopp, Premier League, mijlocaș, accidentare, salariu, Bayern Munich, Carabao Cup

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments