Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateBreaking News: Operațiune împotriva Proxenetismului în Brașov - 3 Bărbați Retinuți

Breaking News: Operațiune împotriva Proxenetismului în Brașov – 3 Bărbați Retinuți

Breaking News: Operațiune împotriva Proxenetismului în Brașov – 3 Bărbați Retinuți

Un caz de proxenetism a fost cercetat intens de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Brașov, care au reușit să rețină trei bărbați în legătură cu această infracțiune gravă.


Ieri, forțele de ordine din Brașov au efectuat o amplă acțiune în colaborare cu mai multe subdiviziuni, inclusiv Serviciul Criminalistic și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Au avut loc 7 percheziții domiciliare în județul Brașov în cadrul acestei anchete.


“Prin investigațiile desfășurate, s-a constatat că, în intervalul august 2023 – iunie 2024, trei bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 50 de ani au organizat și coordonat activități de prostituție în Brașov, folosindu-se de mai multe femei. Aceste acțiuni ilegale le-au adus beneficii financiare substanțiale”, a declarat un reprezentant al IPJ Brașov.


După perchezițiile desfășurate, au fost emise 3 mandate de aducere. Ulterior, după obținerea probatoriului necesar, unul dintre inculpați a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile de către autorități.


Pe 4 iulie, procurorii de la Judecătoria Brașov au solicitat arestarea preventivă a celorlalți 2 inculpați, care au fost prezenți în fața unui judecător de drepturi și libertăți. Acestora li s-au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Operațiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar suspecții au dreptul la prezumția de nevinovăție conform legii în vigoare.

Imagine din arhiva evenimentului

Articolul original: Trei bărbați reținuți pentru proxenetism, după 7 percheziții în Brașov primul a fost publicat pe MyTex.ro.

TAGS:

proxenetism, arestare preventivă, percheziții, control judiciar, investigații criminale
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General