Monday, May 20, 2024
HomeActualitateBreaking News: Doi Polițiști de Frontieră Înjunghiați de Traficanții de Migranți Prinși...

Breaking News: Doi Polițiști de Frontieră Înjunghiați de Traficanții de Migranți Prinși în Flagrant la Timișoara – Arad

Breaking News: Doi Polițiști de Frontieră Înjunghiați de Traficanții de Migranți Prinși în Flagrant la Timișoara – Arad

O acțiune de supraveghere a dus la un incident șocant în dimineața devreme de miercuri, când doi polițiști de frontieră au fost înjunghiați de traficanții de migranți pe care i-au prins în flagrant. Evenimentul a avut loc în zona localității Orțișoara, pe autostrada A1, în apropiere de Timișoara – Arad.

Conform comunicatului emis de Poliția de Frontieră, incidentul a avut loc în jurul orei 03:40, când polițiștii au intervenit asupra unui grup de migranți și călăuze care se pregăteau să fie îmbarcați într-un camion parcat în zona menționată. Într-o încercare de reținere a suspecților, unul dintre aceștia a scos un obiect tăietor, rănind grav cei doi agenți de frontieră prezenți la acțiune.

Cel puțin opt migranți și o călăuză au fost reținuți în timp ce doi suspecți sunt încă căutați de autorități. În încercarea de a opri evadarea, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să folosească arma din dotare, trăgând 13 focuri pentru a menține ordinea și a asigura reținerea persoanelor implicate în migrația ilegală.

Ambii polițiști de frontieră răniți au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Conform sursei oficiale, aceștia se află în afara oricărui pericol și primesc îngrijiri de specialitate pentru traumele suferite.

Mai multe detalii vor fi dezvăluite pe parcursul investigației, iar autoritățile continuă să desfășoare operațiuni în vederea prinderii celor doi suspecți rămași în libertate. Oamenii legii rămân vigilenti în fața amenințărilor la adresa securității de frontieră, iar acest incident ridică întrebări privind necesitatea unei intervenții ferme împotriva traficului de persoane și migrației ilegale în zona de graniță dintre Timișoara și Arad.

Stay tuned for further updates on this developing story.

TAGS:

Traficanți de migranți, Polițiști de frontieră, Incident la Timișoara, Migrație ilegală

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments