Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateBreaking News: Copil de 12 ani atacat de un crocodil în Australia

Breaking News: Copil de 12 ani atacat de un crocodil în Australia

Breaking News: Copil de 12 ani atacat de un crocodil în Australia

Politia australiană demarează o amplă operațiune de căutare pentru a găsi un copil în vârstă de 12 ani, presupus a fi fost atacat de un crocodil în timp ce înota, într-un incident șocant.

Actualizare – Descoperite rămășițele copilului

În urma investigațiilor intense, autoritățile australiene au reușit să localizeze rămășițele copilului care ar fi fost victima teribilului atac al crocodilului în nordul țării, conform informațiilor furnizate de Reuters.

Micuțul de doar 12 ani a dispărut marți seara, 2 iulie, după ce a fost văzut ultima oară înotând într-un pârâu din apropierea localității Palumpa, un oraș izolat cu aproximativ 350 de locuitori, situat la aproximativ șapte ore de mers cu mașina de Darwin, capitala Teritoriului de Nord al Australiei.

„Această tragedie este extrem de dureroasă pentru familia copilului, comunitatea locală și pentru toți cei implicați în operațiunile de căutare”, a subliniat sergentul principal Erica Gibson din cadrul poliției locale.

Alerta cu privire la dispariția copilului a fost declanșată în seara zilei respective la Palumpa, generând o reacție rapidă din partea autorităților și a comunității locale.

Aproximativ 100.000 de crocodili trăiesc în zonă

Conform informațiilor transmise de poliție, copilul a fost observat în timp ce înota în pârâu, iar „primele rapoarte indică faptul că a fost atacat de un crocodil”.

A fost mobilizată o operațiune de căutare extinsă, la care iau parte atât forțele de poliție, cât și numeroși localnici voluntari.

Teritoriul Northern Territory se află într-o regiune vastă, de aproximativ șase ori mai mare decât Marea Britanie, populată de peste 100.000 de crocodili, unii dintre aceștia atingând lungimi impresionante de până la 6 metri.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General