Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateBreaking News: Aleksei Navalnîi, opozantul rus încarcerat, a murit în închisoare

Breaking News: Aleksei Navalnîi, opozantul rus încarcerat, a murit în închisoare

Breaking News: Aleksei Navalnîi, opozantul rus încarcerat, a murit în închisoare

  • Un echipaj de ambulanță a încercat să îl resusciteze pe opozantul rus încarcerat Aleksei Navalnîi timp de peste o jumătate de oră, au declarat vineri, 16 februarie, reprezentanții spitalului municipal din orașul Labîtnangi pentru agenția rusă de stat RIA Novosti, conform CNN.
  • Potrivit informațiilor furnizate de interlocutorul agenției, medicii au continuat măsurile de resuscitare pe care medicii din închisoare le efectuaseră deja.
  • Operațiunea de resuscitare a durat mai bine de o jumătate de oră, dar, din păcate, pacientul a murit. Acest lucru a fost confirmat de spitalul local din Labîtnangi.
  • Închisoarea în care era încarcerat Aleksei Navalnîi se află în apropierea orașului Labîtnangi, situat în regiunea Arctica.
  • La momentul incidentului, echipa de ambulanță a ajuns la închisoare în mai puțin de șapte minute, iar medicii au reușit să ajungă la pacient în două minute.
  • Reprezentanții serviciului penitenciar rus au anunțat că Navalnîi s-a simțit rău după o plimbare și și-a pierdut cunoștința aproape imediat. Investigarea “morții sale subite” este în curs de desfășurare.

Serviciul penitenciar al regiunii Iamalo-Neneț a emis un comunicat de presă în care a declarat că Aleksei Navalnîi s-a simțit rău și a pierdut cunoștința după o plimbare în centrul penitenciar nr. 3. Cauza exactă a morții va fi stabilită ulterior de autorități.

Personalul medical prezent la fața locului a efectuat manevre de reanimare, însă nu a reușit să-l resusciteze pe Navalnîi. Serviciul penitenciar a confirmat decesul și a menționat că se așteaptă la stabilirea cauzelor exacte ale morții.

Fotografiile publicate în mass-media ilustrează incidentul în care Navalnîi a pierdut cunoștința, dar nu au fost suficiente pentru a-l salva.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să citiți articolul în Ultima Oră.

Navalnîi Putin Rusia opozant închisoare ambulanță resuscitare Labîtnangi Arctica Medici Serviciul penitenciar deces
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments