Tuesday, April 16, 2024
HomeSportBonusul Multiplu: Mizează pe fotbal, tenis sau baschet și câștigă mai mult...

Bonusul Multiplu: Mizează pe fotbal, tenis sau baschet și câștigă mai mult la Betano!

Bonusul Multiplu: Mizează pe fotbal, tenis sau baschet și câștigă mai mult la Betano!

Betano, unul dintre cei mai populari operatori de pariuri și jocuri de noroc, aduce o nouă ofertă tentantă pentru pasionații de sport: Bonusul Multiplu. Indiferent dacă alegi fotbalul, tenisul sau baschetul, poți beneficia de un câștig mai mare atunci când plasezi cel puțin trei selecții pe biletul tău.

Modalitatea este simplă: creează-ți propriul bilet de top, selectând minim trei evenimente favorabile. Dacă aceste selecții sunt câștigătoare, Bonusul Multiplu îți adaugă automat un procent suplimentar la câștigul tău.

Pentru fanii fotbalului, oferta este deosebit de atractivă în timpul Campionatelor Europene de fotbal. Dacă ai încredere în favorite și vrei să le susții prin pariere, Bonusul Multiplu îți oferă un plus de 5% la câștigul tău. Și asta nu e tot!

Dacă ești pasionat și alegi să adaugi mai mult de trei selecții câștigătoare pe biletul tău, câștigurile tale vor crește exponențial. Cu 14 selecții câștigătoare, poți beneficia de un extra câștig de 70%. Este o oportunitate excelentă de a-ți maximiza profitul la Betano!

Dar nu doar fotbalul este inclus în această ofertă inovatoare. Bonusul Multiplu poate fi activat și la tenis și baschet. Diferența constă în faptul că pentru aceste două sporturi, extracâștigul începe de la numai două selecții și reprezintă 3% în plus la câștigul obținut.

Pentru a profita de această ofertă tentantă, tot ce trebuie să faci este să îți creezi biletul cu selecții multiple pe Betano. Aici vei găsi toate detaliile de care ai nevoie, inclusiv valoarea extracâștigului și pașii pe care trebuie să îi urmezi. Astfel, vei avea control total asupra fiecărei pariuri și vei ști exact cât vei câștiga în cazul în care biletul tău este “verde”.

Betano este un operator de încredere, recunoscut pe piața globală a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc. Este deținut de Kaizen Gaming, o companie de talie mondială, cu o prezență solidă pe piețele din Europa, America Latină și recent, în Africa și America de Nord.

Deținând brandul premium de pariuri sportive și jocuri online Betano, Kaizen Gaming se concentrează pe tehnologie și oameni pentru a oferi experiențe de neuitat și pentru a îmbunătăți constant serviciile oferite clienților săi. Cu peste 2.300 de angajați și mai multe premii în domeniu, compania se remarcă prin inovație și calitate.

Pentru a afla mai multe despre Betano și Bonusul Multiplu, accesează aici. Începe să plasezi pariuri la Betano și bucură-te de distracție, inspirație și profituri mai mari cu Bonusul Multiplu!

TAGS: Betano, pariuri, bonus, multiplu, fotbal, tenis, baschet, profit, Kaizen Gaming
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments