Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeActualitateBombonică Nastas împărtășește detalii inedite despre relația sa romantică cu Kamara

Bombonică Nastas împărtășește detalii inedite despre relația sa romantică cu Kamara

Bombonică Nastas împărtășește detalii inedite despre relația sa romantică cu Kamara

Kamara și Gabriella Nastas trăiesc de mai mult timp o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au scos la iveală amănunte neștiute despre relația lor, iar iubita artistului a arătat o latură mai puțin cunoscută a acestuia.

Într-un interviu exclusiv acordat emisiunii Xtra Night Show, Gabriella Nastas a dezvăluit că Kamara este un romantic desăvârșit. Chiar dacă și ea are latura ei romantică, artistul o întrece cu mult în acest domeniu.

„Este foarte romantic. Și eu sunt romantică, dar nu la nivelul la care e el. El e foarte profund așa, e romantic, foarte romantic. Și poezii, și piese mi-a compus. Îmi cumpără flori, îmi lasă tot felul de scrisori, mesaje din astea de le găsesc prin cărți, prin caiete. Îmi pune bomboane pe sub pernă, e foarte romantic. Chiar e un bărbat de la care trebuie luat exemplu, deși nu pare”, a mărturisit Gabriella Nastas, potrivit Spynews.

Kamara și Gabriella Nastas, o poveste de dragoste demnă de invidiat

Relația dintre Kamara și Gabriella Nastas este una plină de romantism și afecțiune. Cei doi își trăiesc iubirea într-un mod aparte, făcând mereu gesturi dulci unul către celălalt. Deși sunt împreună de câteva luni, cei doi nu au luat încă decizia de a locui sub același acoperiș.

„Noi, practic, chiar dacă nu stăm împreună cu totul, mare parte din timp stăm împreună. Eu dorm la ea, ea doarme la mine, depinde cum e Leon (…) I-am făcut o surpriză de ziua ei, pentru că nu era așa apropiată de Andrei la momentul respectiv. Ea pe Andrei l-a cunoscut doar la concerte și după i-am făcut o mare surpriză”, a dezvăluit Kamara într-un interviu pentru Xtra Night Show.

Cei doi își desfășoară relația într-un mod aparte, găsind mereu modalități de a-și exprima dragostea și afecțiunea unul față de celălalt. Gesturile romantice, surprizele și momentele speciale sunt la ordinea zilei pentru Kamara și Gabriella Nastas.

Echipa medicală intervine în favoarea lui Kamara

Kamara, fostul concurent de la Survivor România, a avut nevoie de intervenția medicilor pentru a rezolva o problemă la nivelul feței care îl deranja de ceva timp. Artistul a făcut o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de pungile de sub ochi și a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

„Revin ușor-ușor, că după Survivor am făcut și o operație de blefaroplastie, pentru că aveam niște pungi foarte mari sub ochi (…). Blefaroplastia înseamnă că mi-am scos pungile de sub ochi și pielița de deasupra, care cade. Cumva, îmi oprea vederea periferică, ceea ce îmi permite acum să văd mai bine în lateral. Și plus nivelul estetic. Ideea este că totul decurge bine.

Pentru o recuperare corespunzătoare, Kamara trebuie să urmeze anumite instrucțiuni medicale. Acesta trebuie să se protejeze de razele solare, să utilizeze creme cicatrizante și să poarte ochelari de protecție pentru o perioadă de timp. Artistul a urmat cu strictețe toate recomandările și se simte bine în urma intervenției chirurgicale la nivelul feței.

Diversitatea imagisticii: poze cu Kamara și Gabriella Nastas

Cuplul format din Kamara și Gabriella Nastas este mereu în atenția publicului, iar fanii lor sunt dornici să afle tot mai multe detalii despre viața lor personală. Recent, au apărut câteva poze cu cei doi, care dezvăluie un moment de tandrețe și fericire din relația lor.

Imaginile surprind momente intime dintre cei doi îndrăgostiți. În una dintre fotografii, Kamara și Gabriella Nastas se privesc adânc în ochi, emanând iubire și bucurie. Fotografiile demonstrează faptul că cei doi sunt mereu uniți și că relația lor este puternică și solidă.

În concluzie, relația dintre Kamara și Gabriella Nastas este una de invidiat. Aceștia își arată dragostea și afecțiunea în moduri romantice și originale, făcând mereu gesturi dulci unul către celălalt. Cuplul se bucură de momente unice și fericite, demonstrând că iubirea adevărată poate cuceri orice obstacol.

TAGS: Kamara, Gabriella Nastas, iubire, relație
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments