Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportBogdan Lobonț analizează debutul lui Marian Aioanei la Rapid într-un interviu pentru...

Bogdan Lobonț analizează debutul lui Marian Aioanei la Rapid într-un interviu pentru „Suflet de rapidist”

Bogdan Lobonț analizează debutul lui Marian Aioanei la Rapid într-un interviu pentru „Suflet de rapidist”

Fostul portar internațional român, Bogdan Lobonț, a fost invitat în cadrul emisiunii “Suflet de rapidist” pentru a analiza debutul lui Marian Aioanei la echipa Rapid. Într-un interviu acordat lui Lucian Ionescu, Lobonț a adus o comparație între Aioanei și Horațiu Moldovan, doi jucători cu profiluri diferite.

  • „Au calități diferite. Sunt două profile diferite. Ce are unul n-are celălalt și viceversa. La final când tragi linie cam acolo sunt. Nu spun despre cine. Folosesc doar unul și unul.”, a declarat Lobonț, menționând că fiecare jucător are particularitățile sale specifice.
  • El continuă, „Unul se mișcă mult mai bine în zona de competență decât celălalt. Unul are forță peste celălalt, o forță explozivă. Când tragi linie, acolo ești. Și cu unul și cu celălalt. Ce pot să spun e că amândoi sunt două persoane extraordinare, disponibile să învețe lucruri noi. Lucruri pe care până în momentul să lucrăm împreună nu le-au făcut niciodată”.

Lobonț a înțeles cât de dificil poate fi pentru un portar experimentat să schimbe modul în care se antrenează. El a discutat despre provocările acestui proces și necesitatea de a fi răbdător și consecvent. „Este unul dintre cele mai dificile lucruri la o anumită vârstă să începi să faci ceva nou pentru că tu nu știi ce îți aduce acel lucru nou. Pentru că ai niște obișnuințe care îți dau siguranță. Oare dacă fac ceva nou am avantaje sau nu am? Dar din moment ce rămâi consecvent, perseverent în a face aceste lucruri, le spun noi, dar nu sunt. Nu le-am inventat eu. Dacă le faci zi de zi, zi de zi, automat te întâlnești cu ele în timpul jocului. Și atunci când le-ai întâlnit în timpul jocului, atunci arăți, îți vine siguranța aia, treci peste. Nu mai e un lucru nou pentru tine. Dar ai nevoie de răbdare, ai nevoie să fii consecvent, ai nevoie să fii perseverent pentru că nu este ușor”.

Implicarea lui Bogdan Lobonț în transferul lui Marian Aioanei la Rapid

Robert Niță, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, a oferit detalii despre transferul lui Marian Aioanei la Rapid și a dezvăluit rolul important pe care l-a avut Bogdan Lobonț în acest proces. Lobonț a fost consultat în cadrul discuțiilor din club și a fost un factor decisiv în stabilirea ierarhiei portarilor căutați de Rapid.

  • „În acest transfer are un cuvânt de spus Bogdan Lobonț pentru că pe lista Rapidului a mai fost un portar din România, doi din Bulgaria, un portar din Muntenegru, toți internaționali. Discuțiile în club împreună cu președintele Niculae, domnul Șucu, domnul Angelescu și Bogdan Lobonț au fost de analiză în primul rând. Ultimul cuvânt privind ierarhia portarilor care erau doriți de către Rapid l-a avut Bogdan Lobonț, un fost mare portar și antrenorul cu portarii de la Rapid. I-a clasificat 1,2 și 3. Din fericire titularul postului și pe lista lui Bogdan Lobonț ajunge la Rapid, Aioanei a fost alesul lui Lobonț în primul rând”, a explicat Robert Niță.

Bogdan Lobonț, analiză asupra jocului lui Aioanei

În concluzie, Bogdan Lobonț a adus o comparație interesantă între debutul lui Marian Aioanei la Rapid și stilul de joc al lui Horațiu Moldovan. El a subliniat că fiecare jucător are propriile sale calități și că Aioanei și Moldovan sunt două profile diferite, cu abordări specifice în teren. În plus, Lobonț a vorbit despre dificultatea pentru un portar experimentat de a schimba metodele de antrenament și a subliniat necesitatea perseverenței și răbdării în această situație. Prin implicarea sa în transferul lui Aioanei la Rapid, Lobonț și-a dovedit din nou expertiza în domeniul portarilor și influența sa în club.

TAGS: Bogdan Lobonț, Marian Aioanei, Rapid, Horațiu Moldovan, portar
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments