Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportBiletul zilei de joi la pariuri: Dueluri interesante în Cupa Italiei și...

Biletul zilei de joi la pariuri: Dueluri interesante în Cupa Italiei și Supercupa Spaniei

Biletul zilei de joi la pariuri: Dueluri interesante în Cupa Italiei și Supercupa Spaniei

Pentru biletul zilei de joi la pariuri am pregătit o combinație interesantă de evenimente: a doua semifinală din Supercupa Spaniei și sferturile de finală ale Cupei Italiei. Am ales meciurile Barcelona – Osasuna și Juventus – Frosinone, construind o cotă totală de 8,00 și un potențial câștig de 699 de lei pentru o miză de 100 de lei.

Barcelona – Osasuna: lupta pentru finala Supercupei Spaniei

Barcelona și Osasuna se întâlnesc în cadrul celei de-a doua semifinale din Supercupa Spaniei la fotbal. Meciul va avea loc în Arabia Saudită, pe 11 ianuarie, la ora 21:00. Prima semifinală a adus față în față pe rivalele Real Madrid și Atletico Madrid.

Barcelona este actuala deținătoare a Supercupei Spaniei, având în palmares acest trofeu pentru ultima ediție. Echipa condusă de Xavi a câștigat finala din 2023 împotriva lui Real Madrid, scor 3-1. Înainte de acest meci important, Barcelona se confruntă cu absența unor jucători importanți, precum Marcos Alonso, Gavi, Inigo Martinez și ter Stegen.

Ultimul meci direct dintre cele două echipe a avut loc în La Liga pe 3 septembrie 2023. Atunci, Barcelona a obținut o victorie cu scorul de 2-1 pe terenul lui Osasuna. Pentru biletul zilei, vom alege varianta “Pauză/Final: X/1” pentru acest meci, care oferă o cotă de 4,10 la Maxbet.

Juventus – Frosinone: confruntare în sferturile Cupei Italiei

Juventus va întâlni echipa Frosinone în cadrul sferturilor de finală ale Cupei Italiei. Meciul se va disputa pe 11 ianuarie, la ora 22:00. Fiorentina este deja calificată în semifinale după victoria împotriva echipei Bologna, cu scorul de 1-0.

Echipa torineză, cunoscută drept “Bătrâna Doamnă”, pare că a revenit la forma din sezoanele trecute, în care a dominat fotbalul italian. Juventus nu a mai suferit înfrângeri din data de 23 septembrie 2023 și continuă să impresioneze prin rezultate constante. În cele 15 meciuri disputate de atunci, echipa a obținut doar victorii sau remize.

În schimb, Frosinone se confruntă cu o formă modestă, având trei înfrângeri consecutive și o singură victorie în ultimele șapte meciuri disputate. Pentru biletul zilei, vom alege varianta “Pauză/Final: 1/1” în meciul Juventus – Frosinone, care are o cotă de 1,95 la Maxbet.

Potențial câștig de 699 de lei pentru biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, joi, 11 ianuarie 2024
Biletul zilei la pariuri, joi, 11 ianuarie 2024

Astfel, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem posibilitatea de a câștiga 699 de lei în cazul în care alegem să plasăm o miză de 100 de lei. Combinând pronosticurile “Pauză/Final: X/1” pentru meciul Barcelona – Osasuna, cu cota 4,10, și “Pauză/Final: 1/1” pentru meciul Juventus – Frosinone, cu cota 1,95, obținem o cotă totală de 8,00 la Maxbet.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

Keywords: biletul zilei de joi la pariuri, Cupa Italiei, Supercupa Spaniei, Barcelona, Osasuna, Maxbet, cotă, câștig, miză, finale, pronostic, Juventus, Frosinone, Fiorentina, fotbal, tipsteri, Fanatik

TAGS: biletul zilei de joi la pariuri, Cupa Italiei, Supercupa Spaniei, Barcelona, Osasuna, Maxbet, cotă, câștig, miză, finale, pronostic, Juventus, Frosinone, Fiorentina, fotbal, tipsteri, Fanatik

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments