Sunday, June 23, 2024
HomeSportBianca Drăgușanu conduce un autoturism de lux și își permite luxul în...

Bianca Drăgușanu conduce un autoturism de lux și își permite luxul în materie de bunuri materiale

Bianca Drăgușanu conduce un autoturism de lux și își permite luxul în materie de bunuri materiale

Bianca Drăgușanu, fosta prezentatoare TV și personalitate controversată, este cunoscută pentru stilul său de viață extravagant și pasiunea pentru obiectele de lux. Aceasta deține acum un autoturism de lux, care atrage atenția prin designul său impresionant și prețul ridicat.

Este vorba despre un autovehicul de ultimă generație, marca Bentley, cu o valoare de aproximativ 250.000 de euro. Acesta este un bolid exclusivist, la care doar o mică parte din populație își poate permite să investească atât de mult.

Această achiziție reprezintă una dintre cele mai recente investiții ale vedetei, care nu se uită la bani când vine vorba de bunăstarea sa. Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru stilul său de viață extravagant și nu ezită să își satisfacă dorințele în ceea ce privește bunuri materiale, bijuterii și vacanțe.

O nouă mașină și un posibil cadou de la iubit

Bianca Drăgușanu a făcut recent o schimbare în garajul său auto, anunțând că și-a scos la vânzare vechea mașină. Cu toate acestea, nu a așteptat mult pentru a-și găsi o nouă înlocuitoare pentru mașina sa veche.

Fosta prezentatoare TV și-a achiziționat un Bentley, autoturism de lux ce îi conferă un status și mai impresionant în lumea vedetelor. Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie cu sigla autoturismului și a scris “B de la Bianca” pentru a denota noul său bolid.

Această nouă mașină ar putea fi chiar un cadou de la iubitul vedetei, Gabi Bădălău. Potrivit surselor, omul de afaceri ar fi fost responsabil pentru achitarea unei părți din suma totală necesară pentru achiziție.

Însă, acest aspect nu a fost confirmat oficial, iar Bianca Drăgușanu nu a dorit să ofere detalii despre proveniența autoturismului. Rămâne de văzut dacă Gabi Bădălău a fost sau nu responsabil pentru această surpriză auto, care a stârnit interesul fanilor și al presei de specialitate.

Aprecieri pentru bijuterii și investiții

Bianca Drăgușanu nu este străină de lux, iar bijuteriile fac parte din categoria sa preferată de obiecte de valoare. Ea a împărtășit în mai multe rânduri dorința de a primi cadouri și atenții de la partenerul său, însă, de cele mai multe ori, se ocupă singură de această plăcere.

Vedeta a declarat că ar fi plăcut să primească bijuterii și flori, însă s-a obișnuit să își cumpere singură astfel de lucruri de la magazinul deținut de o prietenă apropiată. Aceasta preferă bijuteriile personalizate, create special pentru ea, considerându-le o investiție valoroasă.

Într-un interviu, Bianca a dezvăluit că deține o întreagă colecție de pantofi, însă consideră că bijuteriile sunt o alegere mult mai inteligentă din punct de vedere al investiției. Odată achiziționate, bijuteriile pot fi valorificate oricând, în timp ce pantofii și gențile sunt mai puțin avantajoase din acest punct de vedere.

În concluzie, această nouă achiziție a vedetei Bianca Drăgușanu demonstrează încă o dată pasiunea sa pentru bunuri de lux și luxul în care se învârte. Autoturismul de lux Bentley adaugă un nou capitol la lista bunurilor impresionante pe care le deține vedeta.

Pentru mai multe informații despre cele mai recente achiziții ale Biancăi Drăgușanu și stilul său de viață extravagant, vizitați ezs.ro.

TAGS: Bianca Drăgușanu, autoturism de lux, bunuri materiale, bijuterii, stil de viață extravagant
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General