Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateBerzasca așteaptă oferte pentru construirea unui centru de colectare a deșeurilor

Berzasca așteaptă oferte pentru construirea unui centru de colectare a deșeurilor

Berzasca așteaptă oferte pentru construirea unui centru de colectare a deșeurilor

În încercarea de a moderniza infrastructura locală, autoritățile din Berzasca lansează o nouă licitație pentru construirea unui centru de colectare a deșeurilor în comună. Proiectul, intitulat „Înființare centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar”, beneficiază de finanțare europeană nerambursabilă obținută anul trecut prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Anterior, Primăria Berzasca a încercat să găsească un constructor pentru investiția evaluată la peste două milioane de lei, însă fără succes. Astfel, recent s-a reluat licitația pentru a găsi partenerul potrivit pentru acest proiect esențial pentru comunitate.

Proiectul centrului de colectare va implica construcția de platforme betonate destinate amplasării containerelor pentru deșeuri variate, incluzând cele periculoase, textile, electronice, reciclabile, voluminoase și vegetale. Toate containerele vor fi închise pentru a nu afecta aspectul estetic al zonei și vor fi înlocuite la capacitate maximă pentru a menține o imagine curată și bine organizată a facilității.

Firmele interesate de acest proiect sunt invitate să depună cererile și ofertele de participare la licitație până la data de 18 iulie, în speranța că acest centru va reprezenta un pas important în gestionarea eficientă a deșeurilor din Berzasca.

Vizualizare foto ilustrativă:

Berzasca, colectare, deșeuri, licitație, centru

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General