Wednesday, April 17, 2024
HomeSportBecali vine cu o nouă declarație surprinzătoare: "Nu mă mai interesează de...

Becali vine cu o nouă declarație surprinzătoare: “Nu mă mai interesează de el, pleacă, la revedere!”

Becali vine cu o nouă declarație surprinzătoare: “Nu mă mai interesează de el, pleacă, la revedere!”

În urma victoriei cu 3-0 în meciul împotriva Universității Craiova, patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut o declarație neașteptată legată de atacantul italian Andrea Compagno. La evenimentul FANATIK SUPERLIGA, Becali a afirmat că este dispus să îl vândă oriunde și că nu mai este interesat de el.

O posibilă destinație: Grecia

Mai mult decât atât, Gigi Becali a dezvăluit că există discuții în acest moment pentru transferul lui Andrea Compagno către o echipă de top din Grecia, însă nu a dezvăluit numele acesteia. Este clar că patronul FCSB dorește să se despartă de jucătorul italian într-un viitor apropiat.

În ceea ce privește valoarea lui Compagno, Becali a menționat că este un jucător care valorează mult și că a făcut investiții semnificative pentru el, însă acum a renunțat. Potrivit informațiilor, suma vehiculată în această tranzacție se ridică la 450.000 de euro.

Patronul FCSB a făcut și o remarcă specială la adresa fotbalistului italian, lăudându-i disciplina și dedicarea în antrenamente. Cu toate acestea, Becali a recunoscut că nu a putut ține pasul cu inteligenta fotbalistului și astfel a decis să renunțe la el.

Într-o altă declarație, Gigi Becali a exclus posibilitatea ca Andrea Compagno să fie transferat la rivalii de la Dinamo. El consideră că echipa adversă nu dispune de fonduri suficiente pentru un astfel de transfer și că suma de transfer și salariul acestuia ar fi neacoperite.

Cu toate că transferul lui Compagno pare iminent, există o singură ofertă concretă pentru fotbalistul italian. Aktobe, o echipă din Kazahstan, îi propune lui Compagno un contract pe doi ani, în valoare totală de 1.000.000 de euro, inclusiv bonusuri. Cu toate acestea, soția fotbalistului, care este însărcinată, nu este de acord cu o astfel de mutare.

TAGS: Becali, FCSB, Andrea Compagno, transfer, Gigi Becali, Grecia, Liga 1
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments