Friday, May 24, 2024
HomeSportBayern - Real Madrid: Duel de Excepție în Semifinalele UEFA Champions League

Bayern – Real Madrid: Duel de Excepție în Semifinalele UEFA Champions League

Bayern – Real Madrid: Duel de Excepție în Semifinalele UEFA Champions League

Într-o confruntare de senzație, Bayern Munchen se va duela cu Real Madrid în semifinalele prestigioasei competiții UEFA Champions League. Partida de marți, 30 aprilie, se anunță a fi un adevărat spectacol fotbalistic, echivalent cu o finală în avans. Cele două echipe de top se vor lupta pentru accederea în marele meci decisiv.

Bayern – Real Madrid, Live Video Online, în Turul Semifinalelor UCL

În etapa anterioară a sferturilor de finală, un duel între Bayern Munchen și Real Madrid era privit cu teamă de echipele englezești. Nemții au trecut de Arsenal, iar Real Madrid a eliminat Manchester City, fapt ce a generat bucurie pentru fanii celor doi cluburi din Anglia. Momentan, toate privirile sunt îndreptate către Harry Kane și Jude Bellingham, starurile pe care se bazează Bayern și Real în acest sezon. Cei doi jucători se vor confrunta în semifinale, iar presiunea este ridicată, în special pentru Kane, care nu a câștigat niciun trofeu în cariera sa.

Acest meci va fi și un duel între doi dintre cei mai reputați antrenori din Europa. Thomas Tuchel, cu două finale de Champions League disputate în ultimii patru ani și o victorie în 2021 alături de Chelsea, se va opune lui Ancelotti, cel mai titrat antrenor din istoria Ligii Campionilor cu patru trofee, două câștigate ca antrenor al Real Madrid.

Cine Transmite la TV Meciul Bayern – Real Madrid

Spectatorii din România vor putea urmări meciul dintre Bayern și Real Madrid pe canalele Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. În plus, fanii vor avea posibilitatea de a viziona cele mai intense momente pe FANATIK.ro, în format live video. Condițiile meteo sunt favorabile desfășurării meciului, cu o prognoză de 18 grade Celsius și șanse minime de precipitații, oferind toate premisele unui spectacol fotbalistic de excepție.

Programul Turului Semifinalelor UCL

În cadrul turului semifinalelor din Liga Campionilor, meciurile se vor desfășura marți și miercuri, urmând ca returul să aibă loc peste o săptămână. Calendarul competițional este următorul:

Marți, 30 aprilie

  • Ora 22:00 – Bayern – Real Madrid (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Miercuri, 1 mai

  • Ora 22:00 – Borussia Dortmund – PSG (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Returul dintre Real Madrid și Bayern este programat pentru 8 mai, cu începere de la 22:00, în timp ce duelul PSG – Borussia Dortmund va avea loc o zi mai târziu, la aceeași oră.

Cote Pariuri la Meciul Bayern – Real

Bavarezii de la Bayern Munchen pornesc cu prima șansă conform estimărilor caselor de pariuri, cu o cotă de 2,30 pentru o victorie pe teren propriu. Un rezultat de egalitate este cotat la 3,60.

Echipa lui Ancelotti, care a reușit să treacă de Manchester City în runda precedentă, nu poate fi subestimată, fiind cotată cu 2,95 pentru o victorie în fața lui Bayern.

Bayern – Real Madrid, Live Stream, 22:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Confruntarea dintre Bayern Munchen și Real Madrid aduce cu sine o încărcătură istorică importantă. Cele două cluburi de prestigiu au acumulat împreună 20 de trofee ale UEFA Champions League, cu Bayern deținând 6 titluri, în timp ce Real Madrid este deținătoarea a nici mai mult, nici mai puțin de 14 trofee.

Bayern Munchen nu a mai cucerit trofeul UEFA Champions League din 2020, pe când ultima victorie a Real Madridului este mult mai recentă, de în 2022. “Galacticii” se află pe un trend ascendent și sunt hotărâți să adauge un nou succes în palmaresul lor impresionant.

TAGS: FANATIK.ro

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments