Sunday, April 21, 2024
HomeSportBăutura virală "Prime" ajunge în România și cucerește tinerii

Băutura virală “Prime” ajunge în România și cucerește tinerii

Băutura virală “Prime” ajunge în România și cucerește tinerii

O nouă băutură a devenit rapid o senzație în România, atrăgând atenția tuturor, mai ales a tinerilor. Prime, așa cum este numită, a devenit virală pe platforma TikTok, ceea ce a condus la o adevărată goană după aceasta în supermarketuri și farmacii. Dar ce conține această băutură și de ce a devenit atât de populară?

Ce este “Prime” și cum a ajuns să fie atât de cunoscută?

În zilele noastre, viralitatea pe rețelele sociale a devenit un ingredient important pentru succesul produselor. Prime și-a creat popularitatea și a intrigat mii de români, în special adolescenți. Deși a făcut furori peste hotare, fiind lansată oficial în 2022, abia acum a ajuns și în România.

Prime a devenit rapid un fenomen datorită conceptului creat de doi influenceri celebri, Logan Paul și KSI, care și-au folosit faima pentru a promova această băutură. Popularitatea lor în rândul tinerilor a facilitat comercializarea amplă a produsului, iar acum aceasta poate fi găsită în diverse variante în magazine și farmacii din țară.

Băutura pe bază de apă de cocos cu multiple beneficii pentru organism

Prime este o băutură de hidratare și energizantă, disponibilă în mai multe arome, precum lime, zmeură albastră, struguri, portocale sau fructe tropicale. Un aspect important de menționat este că această băutură nu conține zahăr, fiind un produs potrivit pentru cei care urmăresc o alimentație sănătoasă.

Prime conține 10% apă de cocos, având un conținut caloric redus și puțini carbohidrați. De asemenea, aceasta oferă un aport valoros de vitamina A, vitaminele B6 și B12, precum și potasiu, toate fiind esențiale pentru menținerea unui echilibru sănătos în corpul uman.

Băutura a fost dezvoltată cu atenție de către Logan Paul și KSI, care susțin că Prime este alegerea ideală pentru rehidratare. Totuși, brandul nu este lipsit de controverse, deoarece varianta de energizant, denumită Prime Energy, a fost supusă analizei Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA, datorită nivelului ridicat de cofeină. Anul trecut, acest tip de energizant a fost interzis în Canada tocmai din cauza acestui motiv.

Prime devine un trend pe rețelele sociale și în rândul consumatorilor

Băutura Prime a devenit rapid un trend pe rețelele sociale, motiv pentru care s-a creat o adevărată nebunie în jurul acesteia. Utilizatorii TikTok și alte platforme de socializare au împărtășit experiențele lor cu această băutură, astfel încât popularitatea sa s-a extins și în România.

Principala atracție a acestei băuturi este faptul că este promovată de Logan Paul și KSI, doi influenceri declarați, ceea ce a consolidat încrederea tinerilor în aceasta. Mulți adolescenți consideră că băutura Prime reprezintă mai mult decât un produs, ci și un simbol al stilului de viață activ și al echilibrului alimentar.

În concluzie, băutura Prime a devenit un fenomen în România, atrăgând interesul tinerilor datorită promovării virale și a beneficiilor sale pentru sănătate. Cu toate acestea, este important să se consume cu moderație și să se fie conștienți de conținutul său, mai ales în cazul variantei energizante “Prime Energy”.

TAGS:

băutură-virală, Prime, TikTok, românia, adolescenți, rețele-sociale, hidratare, energizant

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments