Friday, June 21, 2024
HomeActualitateBătălii de putere și rivalități: Configurația planetară aduce tensiuni intense în relațiile...

Bătălii de putere și rivalități: Configurația planetară aduce tensiuni intense în relațiile interpersonale

Bătălii de putere și rivalități: Configurația planetară aduce tensiuni intense în relațiile interpersonale

Astăzi, configurația planetară ne aduce în față tensiuni intense și provocări puternice în relațiile interpersonale. Energia emoțională intensă a Lunii în Scorpion se ciocnește cu forța transformătoare a lui Pluto din Vărsător, generând un climat propice pentru bătălii de putere și rivalități. Este important să fim conștienți de aceste influențe și să abordăm situațiile cu calm și echilibru, întrucât riscul de a fi implicați în conflicte este ridicat.

În acest context astral, fiecare zodie va avea parte de influențe diferite și de experiențe specifice. Iată cum va fi afectată fiecare zodie în acest climat astrologic:

Berbec

De cele mai multe ori, tu nu ții cu dinții de un acord sau de o legătură, permițându-i să evolueze după cum îi e menit. Rareori te pui împotriva Universului, sau, dacă o faci, nu e din dorință de control, ci pentru că ești înflăcărat/ă de spiritul de lider și vrei să deschizi calea și pentru alții. Mâine însă, sub influența Scorpionului, legi o relație toxică din teamă sau nesiguranță și disperi la gândul de a o pierde.

Taur

Aruncă un ochi pe acele țeluri stabilite pentru prima parte a lui 2024. E admirabil că ești atât de organizat/ă, dar nu cumva ai exagerat cu ele? Dacă e cazul, vezi pe unde ai putea să mai ușurezi povara. Nu trebuie să te achiți de toate, și cine spune că ești definit/ă de acest progres? Dacă nu ai chef, nu poți sau nu mai vrei să auzi de ele, taie din obiective cu mână sigură.

Horoscop. Care sunt zodiile cele mai superstițioase

Gemeni

Primești de la astre un măreț spirit de inițiativă în cursul zilei de mâine. Poartă-ți cu mândrie coroana, căci cei din jur sunt dornici să ți se supună. Așadar, arată-le calea și condu-i cel puțin în prima sa parte, cât au nevoie de viziunea ta. E limpede precum un cristal, așa că scapi de orice complexe și îndoieli, un alt atu al contextului astrologic.

Rac

După o dimineață liniștită, în care e recomandat să îți încarci bateriile spirituale, să știi că poți să devii faimos/asă. Nici dacă stai în banca ta nu o să scapi de admirația celor care ar da orice să petreacă măcar o clipă în compania ta. „Zdrăngănește” din clopoțeii creativității și asigură-te că profiți de această atenție ca să faci cunoscut un proiect artistic drag.

Leu

În prima parte a zilei te scalzi în iubirea celor mulți, una dintre activitățile tale preferate. Dar apoi, odată ce Luna se mută în Scorpion, începi să îți dorești o existență mai discretă. Petrece timp cu oamenii dragi, fie ei membri ai familiei sau prieteni, și numai într-un cerc restrâns. Timp de câteva ore bune sunt singurii care se pot bucura de apropierea ta.

Top 5 zodii care vor să fie mereu în centrul atenției. Se visează neîncetat în lumina reflectoarelor

Fecioară

Dedică primele ore ale zilei productivității profesionale și încheierii cu succes a unui proiect, și permite-ți ca apoi să îți relaxezi mintea. Ce spui dacă ai începe o schiță de roman? Nu trebuie să fie o operă de geniu, de fapt, e și mai bine dacă nu va vedea lumina tiparului. Detensionează-te trasând drame și amuză-te cu un scenariu tragico-comic!

Balanță

Nu contează cât de în urmă ești cu treburile, fie ele casnice sau

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General