Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateBărbat reținut pentru viol, fiica iubitei sale, minoră și cu probleme de...

Bărbat reținut pentru viol, fiica iubitei sale, minoră și cu probleme de sănătate, a fost lăsată însărcinată

Bărbat reținut pentru viol, fiica iubitei sale, minoră și cu probleme de sănătate, a fost lăsată însărcinată

Un incident uluitor a avut loc în municipiul București, unde polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție au reținut un bărbat în vârstă de 47 de ani, iar ulterior, a fost emis un mandat de arestare preventivă.

O femeie a sesizat Secția 26 Poliție în data de 6 iulie, alertată de schimbările de comportament ale fiicei sale de 18 ani, care se confruntă cu probleme de sănătate. Investigarea ulterioară a confirmat că tânăra este însărcinată.

Din anchetă a reieșit că bărbatul în vârstă de 47 de ani, partenerul femeii, a abuzat de starea vulnerabilă a minorei, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, astfel încât au avut relații sexuale. Pe 6 iulie 2024, individul a fost identificat și adus pentru audieri. Pe baza probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca ulterior să fie luată măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Investigațiile sunt în desfășurare sub coordonarea Poliției din Sectorul 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru infracțiunea de viol.

Punerea în mișcare a acțiunii penale este un proces procedural conform Codului de procedură penală, având ca obiectiv administrarea corectă a probatoriului fără a afecta prezumția de nevinovăție.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General