Monday, May 20, 2024
HomeJustitieBărbat în vârstă de 37 de ani din Sprâncenata acuzat de crimă...

Bărbat în vârstă de 37 de ani din Sprâncenata acuzat de crimă în Drăgănești-Olt

Bărbat în vârstă de 37 de ani din Sprâncenata acuzat de crimă în Drăgănești-Olt

Un incident tragic a avut loc în comuna Sprâncenata, unde un bărbat de 37 de ani, de etnie romă, este acuzat de crimă în urma unui conflict intrafamilial. Acesta și-a agresat soția, târând-o pe stradă și aplicându-i mai multe lovituri de cuțit, ceea ce a dus la decesul femeii.

Evenimentul a fost raportat la Inspectoratul de Poliție Județean Olt pe data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 15:00, după ce un apel la numărul de urgență 112 a semnalat că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie pe strada Căpitan Drăgănescu din Drăgănești-Olt, fugind ulterior.

La locul incidentului au sosit imediat polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, începând investigațiile pentru soluționarea cazului.

Conform informațiilor obținute din primele verificări, individul de 37 de ani, în timp ce se afla în orașul Drăgănești-Olt, ar fi atacat cu un obiect ascuțit-tăietor soția sa, de aceeași vârstă, pe strada Căpitan Drăgănescu, ca urmare a unui conflict familial intens.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Slatina, însă din păcate, și-a pierdut viața în urma rănilor suferite. Suspectul a fost identificat de polițiști pe strada Livezilor din Drăgănești-Olt și dus la sediul poliției pentru interrogatorii suplimentare.

În sprijinul anchetei, s-a format o echipă complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt, sub coordonarea procurorului de caz din Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, pentru a efectua cercetarea la fața locului și pentru a lua măsurile legale necesare.

Concluzie

Tragedia din Sprâncenata și Drăgănești-Olt a șocat comunitatea și a arătat din nou gravitatea violenței domestice. Autoritățile au reacționat rapid în acest caz, iar suspectul va trebui să răspundă în fața legii pentru gestul său tragic. Este esențial ca astfel de cazuri să sensibilizeze societatea și să conducă la intensificarea eforturilor de prevenire a violenței în familie.

TAGS:

Sprâncenata, Drăgănești-Olt, crimă, victima, violenta in familie
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments