Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateBandă înarmată jefuită microbuz de transport valori în sudul Italiei

Bandă înarmată jefuită microbuz de transport valori în sudul Italiei

Bandă înarmată jefuită microbuz de transport valori în sudul Italiei

O bandă înarmată a comis un jaf spectaculos în sudul Italiei, reuşind să sustragă nu mai puțin de 3 milioane de euro dintr-un microbuz de transport valori. Autoritățile italiene au confirmat incidentul care a scandalizat comunitatea locală.

Jaful s-a desfășurat într-un mod fulgerător pe o arteră aglomerată în apropierea orașului Brindisi, în mijlocul traficului de dimineață. Membrii bandei au acționat hotărât, folosind arme de foc și dând foc mai multor autovehicule pentru a întârzia răspunsul poliției. O imensă columnă de fum a acoperit zona locului incidentului, creând panică și haos.

Atacatorii au deschis focul asupra microbuzului, forțând șoferul să oprească de urgență. În același timp, au incendiat mai multe mașini pentru a crea un perimetru ostil pentru eventualele intervenții ale forțelor de ordine. Potrivit poliției, banda era formată din aproximativ 8 până la 10 membri care s-au retras fără a fi capturați.

Un aspect surprinzător al jafului este faptul că, în ciuda violenței de care au dat dovadă și a incendierii vehiculelor, nicio persoană nu a fost rănită. Cei cinci agenți de securitate care însoțeau transportul de bani au scăpat nevătămați, însă au rămas șocați de incidentul brutal.

Imediat după jaf, forțele de intervenție ale pompierilor și poliției au blocat traficul pe ambele sensuri de mers pentru a investiga și a gestiona situația de urgență. Fluxul rutier a fost blocat timp îndelungat, iar perturbarea a afectat grav circulația din zonă pentru ore în șir.

Citește și: Tânăr reținut după ce a tăiat cu un cuțit un bărbat din Rovinari

TAGS: bandă înarmată, jaf, Italia, microbuz de transport valori
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General