Tuesday, April 16, 2024
HomeSportBancul zilei cu Bulă, elevul geniu în psihologie

Bancul zilei cu Bulă, elevul geniu în psihologie

Bancul zilei cu Bulă, elevul geniu în psihologie

Astăzi, de la primele raze ale soarelui, a circulat pe internet un banc cu Bulă, elevul care pare să fie un adevărat geniu în psihologie. Gestul pe care l-a făcut în fața profesoarei sale a stârnit hohote de râs în toată sala de clasă.

Bulă este un personaj cunoscut pentru intervențiile sale comice în bancuri, iar ultima sa apariție în clasă nu face excepție. Iată cum a evoluat întâmplarea care l-a transformat în elevul de “nota” 10 la psihologie.

Predarea a materiei de psihologie era în toi, iar profesoara explică elevilor cele trei stări de spirit: calm, iritare și enervare. Pentru a-i exemplifica în mod practic, profesoara ia un telefon și formează un număr la întâmplare.

  • Calm: Profesoara formează numărul și, cu voce blândă, spune: “Alo, vă rog frumos cu Gelu”.
  • Iritare: După ce persoana de la celălalt capăt al firului respinge cererea, profesoara repetă apelul și spune: “Alo, vă rog frumos, cu Gelu dacă se poate”.
  • Enervare: Într-o ultimă încercare, profesoara sună din nou și insistă: “Alo, Gelu este acasă? Vă rog să mi-l dați la telefon!”.

Această ultimă replică a profesorului înfuriat a devenit momentul culminant al lecției de psihologie.

Nu a trecut mult timp și Bulă s-a ridicat de pe bancă. El a afirmat că există și o a patra stare de spirit, și anume disperarea. Pentru a demonstra acest lucru, Bulă a luat telefonul și a sunat la același număr pe care profesoara tocmai îl apelase.

Cu multă seriozitate, Bulă își introduce în scenă personajul fictiv Gelu și întreabă: “Alo, buna ziua! Sunt Gelu, m-a căutat cineva?”. În câteva clipe, râsetele au inundat clasa.

Bancuri amuzante cu Bulă

Bancul cu Bulă la ora de psihologie nu este singurul moment amuzant în care acest personaj genial face senzație. La ora de sociologie, Bulă vine cu o replică incredibilă care întrece așteptările profesorului și ale tuturor colegilor săi.

Profesorul anunță în clasă că îl consideră pe cel care fură proprietatea altuia ca fiind un hoț. Întrebarea următoare vine prompt de la profesor: “Bulă, îmi spune, ce aș fi eu dacă ți-aș scoate din buzunar 1000 de lei?”. Iar răspunsul lui Bulă lasă pe toată lumea cu gura căscată: “Vrajitor, domnule profesor”. Această ironie fină a elevului a făcut sala să izbucnească în râs.

Încă un banc amuzant cu Bulă îl înfățișează din nou la școală. Profesoara, dornică să afle mai multe despre profesia părinților elevilor, îl întreabă pe Bulă ce meserie are tatăl său. Răspunsul lui Bulă a creat momente de părere și curiozitate în toată clasă: “Medic stomatolog agricol!”. Întrebându-se cum poate exista o asemenea meserie, Bulă a dat replica cea mai amuzantă: “Pune dinți la grebla!”.

Școlarii au rămas uimiți și, în același timp, au prins drag de personajul Bulă, deoarece acesta reușește mereu să-i amuze cu intervențiile sale comice și replicile surprinzătoare. Băncile cu Bulă sunt mereu binevenite în pauzele de la școală sau în timpul liber, pentru a aduce un strop de veselie și amuzament în viața noastră.

Tu ai un banc preferat cu Bulă? Spune-ne în comentarii!

TAGS:

Bulă, banc, elev, umor, amuzament, școală

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments