Monday, July 22, 2024
HomeActualitateBancomat incendiat în comuna Șiria, Arad: Persoane necunoscute implicate

Bancomat incendiat în comuna Șiria, Arad: Persoane necunoscute implicate

Bancomat incendiat în comuna Șiria, Arad: Persoane necunoscute implicate

Un incident turbat a avut loc în dimineața zilei de vineri în comuna Șiria din județul Arad, acolo unde un bancomat situat în zona centrală a fost incendiat de persoane necunoscute, conform raportului prezentat de sursa Special Arad.

La sosirea pompierilor la fața locului, se putea observa cum fumul ieșea din dispozitivul afectat. În conformitate cu IPJ Arad, urmează ca autoritățile să stabilească cauzele care au condus la producerea incendiului și cine sunt persoanele responsabile.

Echipa operativă constituită pentru investigarea acestui incident este alcătuită din polițiști specializați în investigații criminale, reprezentanți ai Poliției Municipiului Arad, polițiști criminaliști și alți experți care vor studia cu atenție situația pentru a oferi lumina necesară asupra evenimentelor.

Potrivit informațiilor inițiale obținute, două indivizi ar fi fost implicați în tentativa de spargere a bancomatului din Șiria, desfășurându-se o acțiune susținută de autorități pentru a identifica și aduce în fața justiției pe cei responsabili de acest act lipsit de lege.

FOTO: IPJ Arad

Tags: Bancomat, Incendiu, Șiria, Arad, Criminalitate

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General