Tuesday, April 16, 2024
HomeSportBanca Transilvania oferă 200 de lei pe card oricărui client

Banca Transilvania oferă 200 de lei pe card oricărui client

Banca Transilvania oferă 200 de lei pe card oricărui client

Banca Transilvania a lansat o nouă campanie prin care oferă 200 de lei pe card tuturor clienților săi. Această inițiativă vine în sprijinul consumatorilor și își propune să ofere o sumă de bani direct în contul bancar al fiecărui client. Pentru a beneficia de această ofertă, este necesară completarea unui singur formular. Termenul limită până când cetățenii români pot face toate demersurile necesare pentru a beneficia de această șansă este înainte de data de 29 februarie 2024.

Un card care aduce beneficii și avantaje

Această inițiativă oferită de Banca Transilvania vine cu o serie de avantaje pentru clienții săi. Odată cu emiterea cardului, beneficiarii vor avea acces la oportunități financiare care le vor îmbunătăți viața. Cardul Star Forte, ales de cei care deschid un cont la bancă, vine cu mai multe beneficii și avantaje. La prima cumpărătură, clienții vor primi 10 lei în puncte Star, indiferent de varianta de card aleasă. Mai mult, toți clienții care aplică pentru un card de la Banca Transilvania vor primi un cadou de bun venit constând în 200 lei în puncte Star.

Avantajele cardului Star Forte

Cardul Star Forte de la Banca Transilvania vine cu numeroase avantaje pe care clienții le pot beneficia. Unul dintre acestea constă în posibilitatea de a obține până la 18 rate fără dobândă și fără comisioane la comercianții parteneri. Astfel, clienții pot utiliza cardul pentru cumpărături și plăți în rate fără a fi nevoie să plătească dobânzi sau comisioane suplimentare. De asemenea, fiecare cumpărătură efectuată cu cardul Star Forte aduce puncte Star care pot fi utilizate ulterior în magazinele partenere, unde 1 punct Star valorează 1 leu.

Un alt avantaj al acestui card constă în faptul că clienții pot obține un credit de până la 25.000 lei, în funcție de venituri, pentru a-și acoperi nevoile financiare urgente. Totuși, suma împrumutată nu poate depăși de 5 ori venitul lunar al utilizatorului.

Cerințe pentru obținerea cardului de la Banca Transilvania

Pentru a beneficia de ofertele și avantajele cardului Star Forte de la Banca Transilvania, consumatorii trebuie să îndeplinească anumite criterii. Aceștia trebuie să aibă cel puțin 18 ani și cetățenie română, să nu aibă restanțe la credite și să aibă un venit lunar minim de 800 lei. De asemenea, clienții trebuie să fie angajați la actualul loc de muncă de cel puțin 3 luni și să opteze pentru o limită de creditare minimă de 2.000 lei.

Pentru cei care își doresc să obțină cardul Star Forte de la Banca Transilvania, procesul este simplu și rapid. Clienții existenți pot aplica pentru acest card direct din platforma BT Pay, prin câteva click-uri. Pentru cei care doresc să devină clienți ai băncii, este necesară completarea unui formular online disponibil pe site-ul oficial al băncii.

Sursa informației:

Informațiile prezentate în acest articol provin de pe site-ul oficial al Băncii Transilvania. Pentru mai multe detalii și informații suplimentare, puteți accesa link-ul spre site-ul băncii.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments