Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateBăile Figa: O Destinație de Relaxare și Sănătate în Inima Transilvaniei

Băile Figa: O Destinație de Relaxare și Sănătate în Inima Transilvaniei

Băile Figa: O Destinație de Relaxare și Sănătate în Inima Transilvaniei

Complexul Balnear Băile Figa, cunoscut ca fiind “litoralul bistrițenilor”, și-a deschis porțile pentru sezonul estival începând cu data de 15 iunie. Aflat la doar 3 kilometri de orașul Beclean din județul Bistrița Năsăud, această locație turistică oferă turiștilor o experiență unică.

Printre principalele atracții se numără piscinele cu apă dulce și sărată, toboganele uriașe cu jet de apă, plaja cu nisip, râul leneș, lacul sărat, centrul spa, terenurile de sport și locurile de joacă pentru copii.

Stațiunea se întinde pe o suprafață de 15 hectare și este amplasată într-o depresiune înconjurată de păduri, fiind un loc perfect pentru relaxare. Aici, turiștii pot beneficia de proprietățile apei sărate și a nămolului, similare celor de la Techirghiol, contribuind astfel la starea de sănătate și bunăstare.

3333 3 Băile Figa: O Destinație de Relaxare și Sănătate în Inima Transilvaniei
Băile Figa: O Destinație de Relaxare și Sănătate în Inima Transilvaniei 2

Conform informațiilor oficiale, tarifele de intrare la Complexul Balnear Băile Figa rămân neschimbate față de anul precedent. Astfel, costul unui bilet este de 20 de lei de luni până joi, iar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, tariful este de 30 de lei. Copiii cu vârsta sub 7 ani beneficiază de intrare gratuită.

În ceea ce privește prețurile pentru diverse facilități oferite de complex, acestea sunt următoarele:

  • tobogane: 10 lei/ brățară;
  • saună: 5 lei/ 20 minute;
  • jacuzzi: 5 lei/ 20 minute;
  • fitness: 5 lei/ oră;
  • închiriere teren de fotbal: 50 lei/ oră;
  • închiriere teren de tenis: 20 lei/ oră.

Pentru a avea acces la tobogane, turiștii sunt obligați să prezinte brățările corespunzătoare: una pentru intrarea în incinta complexului balnear și câte una pentru fiecare tobogan utilizat.

Complexul Balnear Băile Figa reprezintă o oază de relaxare și sănătate în inima Transilvaniei, fiind o destinație ideală pentru cei care doresc să se distreze și să se relaxeze într-un cadru natural deosebit.

(Redacția)

TAGS: Băile Figa, destinație turistică, relaxare, sănătate, Transilvania

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General